Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Benneteket megvédett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Benneteket megvédett már a pasitok, ha igen hogyan történt? Ha nem akkor csalódtatok? Az én pasim nem védene meg, miért ilyen?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok a barátom 20éves. 4hónapja járunk.

azt mondja szeret és ha valaki bánt engem akkor szoljak neki és beszél vele, vagy ha a helyzet megkívánná megvédene. Nemrég volt egy balhé a legjobb barátja és köztem, ő is ottvolt. a haverja tulajdonképpen ugy beszélt velem mint a kutyával a barátom csak annyit mondott neki "fejezd már be!"

Semmi egyebet. De azt mondta leül vele beszélgetni hogy állítson magán...hát nem nagyon hiszem el hogy megteszi.

Olyan mintha olykor keresné a kifogásokat hogy ezért nem védett meg mert nem hallotta meg stb.

DE AKKOR MINEK MONDJA HOGY MEGVÉDENE??? AZTHITTEM HA ENGEM SZERET VALAKI KIÁLL MELLETTEM!

2011. júl. 8. 14:54
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
90%

Azt hiszem te is azok közé az emberek közé tartozol, akiknek az érzelmi intelligenciája nem túl nagy, ezért megy tönkre az összes kapcsolata...

Pontosan az történt, hogy kiállt melletted a párod, hiszen te is írod, hogy téged választott egy 6 éves barátság helyett. Nem vagy komplett, ha azt várod el, hogy mindenkit péppé verjen aki csúnyán néz rád.

A másik meg, a kérdés, hogy te szereted őt? Ha szereted, kiállsz mellette. Ami azt jelenti, hogy akkor sem hagyod el ha nem verekszik össze senkivel. Ha ez nem megy, akkor éppen te vagy az aki nem szereti és nem áll ki mellette.

Az is lehet, hogy túl sok filmet néztél, ez esetben üdv a valóságban. Itt nem arról szólnak a kapcsolatok, hogy most majd mindenki meg akar téged ölni és a pasid meg sorra aprítja a népet előtted. A párkapcsolat egészen másról szól, neked is ugyanannyit kell tenni érte.

2011. júl. 8. 15:11
 22/51 anonim ***** válasza:
66%

Nekem volt már olyan szituáció 3, ismétlem HÁROM év után, hogy egy szórakozóhelyen egy részeg pasas tolta a szöveget nekem, elkezdte fogdosni a lábam, és A PÁROM NEM CSINÁLT SEMMIT csak kacagott... Állítólag azért mert, teljesen ártalmatlannak látta a pasast és ráadásul érdekes volt, ahogy a szerelmet vallotta nekem részegen és ezért nevetett. Hát én azért felkaptam a vizet!

Amúgy nagyon konfliktuskerülő ember a párom, de azért szerintem ez túlzás már.

2011. júl. 8. 15:11
 23/51 anonim ***** válasza:
89%

15:03-as vagyok.

Na-na 15:10-es! Nekem van itthon egy 110 kilós kopasz,tetovált kidobóm,de ő sem csinál olyanokat,mint amit feltehetőleg a kérdező elvár,mármint nem ver agyba főbe boldog-boldogtalant minden kis szarságért! Ez nem kinézet,hanem intelligencia kérdése!

26/N

2011. júl. 8. 15:17
 24/51 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező most nem azért?!De te arra vártál volna hogy verje össze a haverját vagy mi???Beteg vagy esküszöm,az igazi férfi nem verekszik!De ha neked ez imponál akkor keressél egy sittes 120 kg-os cigány vazze!Amúgy meg melletted állt nem értem mi a problémád?JA AZ HOGY NEM VERTE ÖSSZE A HAVERJÁT!
2011. júl. 8. 15:18
 25/51 anonim ***** válasza:
33%

Hát én az a típus vagyok aki tényleg megvédi a barátnőjét bármi rossz éri (néha már túlságosan is védeném :P), de érdekes mindig olyan lányokkal voltam együtt, akik f.szán meg tudták védeni magukat is nélkülem is...

Ebből a te példádból pedig látszott, hogy te se tudtad megvédeni magad, ő sem téged... megtalálta a zsák a foltját. Egy farkasnak se kell a nyuszi társnak :P

2011. júl. 8. 15:19
 26/51 anonim ***** válasza:
27%
A mai pasik inkább elbújnak a nőjük mögé, hiszen nőt kevesebb eséllyel ütnek meg.
2011. júl. 8. 15:20
 27/51 anonim ***** válasza:
78%

Ha elvvállalja a munkát nyámnyila?Kislány nézz már körül!!

Sokan örülnek ha munkát találnak,nem fognak senkinek könyörögni,hogy menjen oda dolgozni.

Inkább örülnél,hogy lesz munkája.

Ez nem nyámnyilaság.Te dolgozol már vajon?Tudod milyen nehéz állást találni?

Nem attól férfi egy férfi,hogy mindenkit szarrá ver...de ugysem érdemes itt magyaráznom,látszik milyen felfogással élsz.

2011. júl. 8. 15:20
 28/51 anonim ***** válasza:
20%
Sokan mondták, hogy amit a pasid produkált az "megvédés" volt. Szerintem lóf@sz. Ha az én pasim haverja úgy beszélne velem, mint egy kutyával, akkor úgy leüvöltené a fejét, hogy milliméterekre összezsugorodna.
2011. júl. 8. 15:27
 29/51 anonim ***** válasza:
76%

Tudod, sok kis hulye p,.csa megcsinalta nagy balhet az ilyen nyavogasaival.

Most epp egy pelda, aminek a vege az lett, hogy a fiu meghalt. A kaszinobol kitessekeltek a sract. Ki is ment csendesen, de p.csa baratnoje pofonvagta az egyik kidobott. Srac nem tett semmit, csak a csaj melle allt. Negyen letepertek, fejjel lefele, fejet, labat, kezeit lenyomva, kifeszitve. A srac szivrohamot kapott, tobb mint valoszinu mert nem kapott levegot. A helyszinen a mento felelesztette, de tegnap, negy napra ra meghalt korhazban.

Vedd meg magad, hacsak nem testileg vagy bantva, ne provokald a balhet.

2011. júl. 8. 15:28
 30/51 anonim ***** válasza:
36%

15:27

Jogosnak tartom, ha a te fejedet is leordibálja, ha te csinálsz ilyet. Vagy ha téged is megver ilyesmiért, ha esetleg olyan.

2011. júl. 8. 15:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!