Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Benneteket megvédett már a pasitok, ha igen hogyan történt? Ha nem akkor csalódtatok? Az én pasim nem védene meg, miért ilyen?
18éves lány vagyok a barátom 20éves. 4hónapja járunk.
azt mondja szeret és ha valaki bánt engem akkor szoljak neki és beszél vele, vagy ha a helyzet megkívánná megvédene. Nemrég volt egy balhé a legjobb barátja és köztem, ő is ottvolt. a haverja tulajdonképpen ugy beszélt velem mint a kutyával a barátom csak annyit mondott neki "fejezd már be!"
Semmi egyebet. De azt mondta leül vele beszélgetni hogy állítson magán...hát nem nagyon hiszem el hogy megteszi.
Olyan mintha olykor keresné a kifogásokat hogy ezért nem védett meg mert nem hallotta meg stb.
DE AKKOR MINEK MONDJA HOGY MEGVÉDENE??? AZTHITTEM HA ENGEM SZERET VALAKI KIÁLL MELLETTEM!
"De ez olyan visszás dolog: Ha nem tudja megvédeni magát, én sem védem meg? Ne már."
Dehogynem, én megvédem minden helyzetben, ez most nem elvi kérdés, hogy akkor csakazértis ott állok :D Leszedném a fejét :D Csak én viszont nem bukok a nyuszikra :P És sztem a hozzám hasonló fiúk sem...
Végülis ez lenne a lényeg: kiállnál mellette. Ez 1 ember.
A kérdés azért merült fel, mert itt olyan válaszok születtek, amiből simán arra következtettem, hogy senki nem védené meg a nője becsületét, mert egyenjogúság van, mert verekedni nem szabad, és annyiban kell hagyni, meg a nő védje magát, ah akarja, és amúgy is a nők provokálják ki a dolgot.
Ezért sarkítottam le annyira, hogy ha beleköt egy idegen csávó a nőbe, akkor vajon mit reagálna a férfinép.
Azért szép és jó, amit írsz, de én a forró fejem miatt nem egyszer megütöttem már a bokám :P Sokkal többször volt belőle gáz, mint haszon, mert azért ilyen szituáció az életben ritkán van...
Ezzel csak annyit akartam h nem véletlen h annyi konfliktuskerülő ember van... (én is mindig megígérem magamnak h az leszek XD)
Kedves kérdező! Részleteznéd,hogy mit jelent az,hogy úgy beszélt veled,mint a kutyával? Azt mondta "Gyere ide",vagy,hogy "Ülj le!",esetleg kért egy pacsit?
26/N
összekaptunk a barátommal, és a haverja egyből nekem állt hogy miattam szomorú a pasim. ELEVE SEMMI KÖZE HOZZÁ, ELKEZDTE OSZTANI AZ ÉSZT, ARRA BIZTATVA A BARÁTOMAT H SZAKÍTSON VELEM. És ilyeneket mondott nekem hogy "Kussolj, nyald ki a s*ggem, sz*pd le a pasidat akkor" meg "Én ismerlek jól, majd a pasid is megismer" hozzáteszem egyáltalán nem ismer a haverja semmit sem tud rólam, alig beszélek vele.
meg arcoskodott h megpofoz, az illető csaj aki elég fiús. sose volt köztük semmi
Kerültem hasonló szituációba, ahol az exfeleség volt ilyen jólnevelet, mint a sztoridban a havercsaj.
Méltóságon alulinak éreztem volna, ha leereszkedem erre a szintre. Elsétáltam. Azóta se talált fogást rajtam és így én nyertem meg a harcot.
Másrészt ilyen helyzetben nem örülnék neki, ha a férjem megvédene, mert van annyi vér a pucámban, hogy meg tudom védeni magam. Ha földre kerülök, akkor igen, védjen meg, szedje le rólam az embert, de egy szóváltásban ne. Van szám meg agyam, majd ők ketten megoldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!