Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat rólam?
Az egyik barátnőmmel fél éve összevesztem, és még azelőtt együtt voltunk. Aztán összevesztünk ahogy írtam, és fél évig se szó, se beszéd. Most bocsánatot kértem tőle, aztán mondtam hogy menjünk el valahova, beszélgessünk. Elvittem pár helyre, sétáltunk, beszélgettünk. Tök jól elvoltunk. Vettem neki egy ajándékot. Az ajándékban egy átlátszó üvegtömb volt, belegravírozva hogy I love you és egy rózsa. Szerettem volna újrakezdeni, és kapni egy második esélyt. Mióta átadtam, 2 napja nem látom. Meglepődött az ajándékon, és gondolkozik, vagy nem tetszik neki és inkább hozzám se szól? Esetleg nem is érdekli az egész? Szerintetek?
(15 éves fiú)
Ha ő is 15 éves, akkor ne várj tőle mélyen megfontolt érzelmi kinyilatkozásokat :D
Még ő se tudja, hogy éppen mit gondol, honnan tudnád te???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!