Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat rólam? Tetszhetek neki?
Egy éve ismerek egy fiút. Egy suliba járunk, 2-3 évvel lehet nálam idősebb. Mindig is nagy arcnak tartottam:), és nagyon viccesnek, de csak egy fél éve tetszik. (magamat ismerve ez elhúzódhat, mert az a fiú, aki előtte tetszett, abba 4 évig voltam „belezúgva” )
Egy buliban ismertem meg, úgy igazán. Akkor tetszett meg. A buli alatt is, meg az után is egyszer-kétszer beszélgettünk, élőben is, majd chat-en is (minden alkalommal én írtam rá :S)
Chat-en nagyon jól és könnyen elbeszélgettünk: ő is kérdezgetett, én is, ő is mesélt én is..:) mindig köszönünk egymásnak ha találkozunk, sokszor ő köszön előre. [volt mikor nem köszönt,hanem vmi. vicces arcot vágott és/vagy rám mosolygott.mostanában viszont mindig úgy köszön, h a nevemet is hozzá mondja ("szia xy!")] volt egyszer egy olyan is, h beszélgettem egy barátnőmmel.Ő a folyosó másik végén beszélgetett egy lánnyal (:S) és elég gyakran felénk lesett...
Sokszor tényleg úgy viselkedett, h normális estben arra gondolnék, tetszem neki...csak elég kevés önbizalmam van... (nem vagyok egy bányarém:D, teljesen átlagos alkatú/ arcú lány vagyok)
Viszont van pár bökkenő:
-nagyon közvetlen gyerek, szívesen lóg bárkivel, és másoktól hallottam, h nyugodt lelkiismerettel bárkire ráír.... de rám még nem írt, soha.... miért??
-a másik baj h mióta tetszik, nem tudok vele normálisan beszélni élőben... mindig elvörösödöm, a földet bámulom, nem tudok mit kezdeni a kezeimmel, nem merek ránézni.... (egyszer viszont mikor rá néztem ő bámult...mármint, nem volt zavarban, hanem nyugodtan méregetett) próbálok viccelődni, de ált. hülyén jön ki, v nyelvbotlásokkal szenvedek...:S ezt hogy tudnám elkerülni?
-mindjárt vége az évnek, már csak egyszer láthatom a suliban. Félek,h nyáron becsajozik/ szétmegy a kapcsolat.:(
Egy szóval, fogalmam sincs, h mit gondolhat rólam, és h egyáltalán szóba jöhet-e a gondolat h tetszem neki...
Ti hogy látjátok? Előre is köszi a válaszokat! 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!