Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat rólam? Szeretne tőlem valamit? Tetszem neki?
A suli szervezett a 7.-8. osztály angol csoportjának egy utat Angliába és én is mentem.
Volt egy 8.-os(már nemtudom,hogy milyen régóta bele vagyok esve,de szinte alig beszéltünk eddig,mert Ő inkább amolyan "nagymenő" én pedig elvagyok a legjobb bnőmmel),aki mögöttünk ült a buszon az egyik haverjával és tök jól elvoltunk velük.
Egymás mellett voltak a szobáink és szinte mindennap átjárkáltunk egymáshoz.Az egyik este vihar volt és a fiú azt mondta,hogy alhatok náluk és az ágyában aludtam el....
Meg folyton sms-eztünk,ha a tanár visszaküldött a szobánkba és olyan jó volt,mintha a többiek ott sem lennének.
Meg teljesen megértődött rám amiatt,higy egy kávézóba nem mellé ültem le és nem vele beszélgettem,hanem egy másik fiúval,aki tényleg csak a haverom.
Egyszer amikor ott aludtam a szobájukban,akkor reggel mikor felébredtem engem nézett és kérdeztem,hogy mit néz,akkor csak annyit mondott,hogy cuki vagyok,amikor alszom...Nem tudom,hogy ezt hogy értette,de olyan jól esett.
És folyton Ő vitte a cuccaimat,mert én kb. a fél gardróbomat elvittem(1 nagybőrönd+hozzá való sporttáska,1 hátizsák,kézitáska,övtáska :D) és szinte mindent Ő vitt.
Amikor hazajöttünk,akkor már aznap este fel vett msn-re,pedig nem adtam meg neki a címemet és nincs is kiírva sehol.
Azóta szinte egész nap vagy vele beszélek msn-en(és nem én írok rá,hanem Ő ír rám *.*) vagy találkozunk és vele lógok.
A legjobb barátnőm pedig azt mondta,hogy amikor először találkozott az út után a barátnőjével,szakított vele és senki nem tudja,hogy miért.
Lehet,hogy sokat képzelek bele,de annyira szeretem (L)
Tudom,hogy egy olyan embert nem lehet szeretni,akivel alig beszéltünk,de már 2 éve bele vagyok esve teljesen,csak eddig féltem beszélni vele.
Elég régóta járok teniszezni és a BMX park a teniszpályánk előtt van és folyton nézi,ahogy teniszezem(bmx-es,sokat van ott a haverjaival)...meg az edzőm szerint mást is néz az arcomon kívül,bár én ezt nem annyira figyelem :$$
Nem tudom,hogy mit is gondol rólam....csak egy barát lennék neki?De akkor miért akar folyton kettesbe lenni velem?
13/L
Tényleg nagyon jó volt ezt végigolvasni :)
Biztosan akar valamit így a leírottak alapján..
Csak lazán, és sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!