Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolhat rólam? Szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolhat rólam? Szeretne tőlem valamit? Tetszem neki?

Figyelt kérdés

A suli szervezett a 7.-8. osztály angol csoportjának egy utat Angliába és én is mentem.

Volt egy 8.-os(már nemtudom,hogy milyen régóta bele vagyok esve,de szinte alig beszéltünk eddig,mert Ő inkább amolyan "nagymenő" én pedig elvagyok a legjobb bnőmmel),aki mögöttünk ült a buszon az egyik haverjával és tök jól elvoltunk velük.

Egymás mellett voltak a szobáink és szinte mindennap átjárkáltunk egymáshoz.Az egyik este vihar volt és a fiú azt mondta,hogy alhatok náluk és az ágyában aludtam el....

Meg folyton sms-eztünk,ha a tanár visszaküldött a szobánkba és olyan jó volt,mintha a többiek ott sem lennének.

Meg teljesen megértődött rám amiatt,higy egy kávézóba nem mellé ültem le és nem vele beszélgettem,hanem egy másik fiúval,aki tényleg csak a haverom.

Egyszer amikor ott aludtam a szobájukban,akkor reggel mikor felébredtem engem nézett és kérdeztem,hogy mit néz,akkor csak annyit mondott,hogy cuki vagyok,amikor alszom...Nem tudom,hogy ezt hogy értette,de olyan jól esett.

És folyton Ő vitte a cuccaimat,mert én kb. a fél gardróbomat elvittem(1 nagybőrönd+hozzá való sporttáska,1 hátizsák,kézitáska,övtáska :D) és szinte mindent Ő vitt.

Amikor hazajöttünk,akkor már aznap este fel vett msn-re,pedig nem adtam meg neki a címemet és nincs is kiírva sehol.

Azóta szinte egész nap vagy vele beszélek msn-en(és nem én írok rá,hanem Ő ír rám *.*) vagy találkozunk és vele lógok.

A legjobb barátnőm pedig azt mondta,hogy amikor először találkozott az út után a barátnőjével,szakított vele és senki nem tudja,hogy miért.

Lehet,hogy sokat képzelek bele,de annyira szeretem (L)

Tudom,hogy egy olyan embert nem lehet szeretni,akivel alig beszéltünk,de már 2 éve bele vagyok esve teljesen,csak eddig féltem beszélni vele.

Elég régóta járok teniszezni és a BMX park a teniszpályánk előtt van és folyton nézi,ahogy teniszezem(bmx-es,sokat van ott a haverjaival)...meg az edzőm szerint mást is néz az arcomon kívül,bár én ezt nem annyira figyelem :$$

Nem tudom,hogy mit is gondol rólam....csak egy barát lennék neki?De akkor miért akar folyton kettesbe lenni velem?

13/L

2011. júl. 1. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát igy első olvasásra pezseg körülöttetek a levegő. :) Ez a legjobb érzés a dologban. Igazából neked nem nagyon tudok tanácsolni semmit. Max a srácnak tudnék, hogy ne csináljon hülyeséget mint én. :S :)
2011. júl. 1. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
ez de aranyos :) jó volt végigolvasni :D szerintem akar valamit....
2011. júl. 1. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Hűű de szép történet.... nálam is kb ez van, azzal a külömbséggel, hogy én a srácot csak év eleje óta ismerem, ő már szeptember végén bevallotta hogy tetszem neki, de én nemet mondtam. A mi szerelmi életünk ezután lecsillapodott, majd az osztálykiránduláson lendült fel, hasonló módon mint a tiéd.. (csak mindet nem engedtek együttaludni, pedig csak beszélgetni szerettünk volna)... azóta mi is rengeteget beszélünk és mivel ő még mindig járni akar velem, valószínűleg mi járni fogunk szünet után, mivel szerintem nem tesz jól egy kapcsolatnak ha nyáriszünetben születik, mert mi nem tudunk eleget találkozni, de ha nálatok ez másképp van, szerintem töltsetek együtt minnél több időt, és garantálom hogy lesz köztetek valami!!! Ha történik valami írd le ide, kíváncasi vagyok...!!! Sok sikert, és amint már mondtam talizzatok sokat, majd lesz valami.... ;)
2011. júl. 1. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam: 13/l
2011. júl. 1. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Tetszel neki, hajrá :) De msn-en Te is írj rá és találkozzatok sokat!
2011. júl. 3. 10:39
 6/6 anonim válasza:

Tényleg nagyon jó volt ezt végigolvasni :)

Biztosan akar valamit így a leírottak alapján..

Csak lazán, és sok sikert! ;)

2011. júl. 3. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!