Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz hogy ezt tudja? Mit gondolhat rólam?
2 Barátnőm meg én még régebben megismerkedtünk 2 tökjófej sráccal.Mindig kihivnak meg együtt lógunk meg hülyülünk.Így tökjól elvagyunk meg minden.De történt valami.. eza ké srác nagyon összevesztek valamin. azt nemtudom pontosan hogy min, de ez nem lényeg:) És most az egyik srác multkor kihívott hármunkat és tökre elvoltunk meg hülyültünk.:DD Még ugyanazon a napon msn-en beszélt bnőmmel, és aztmondta neki hogy én bejövök neki.. és hogy járni akar velem:DD
aztán azután taliztunk párszor így bandásan:P
és azt vettem észre hogy ezt egyátalán nem mutatja ki.. mármint h bejövök neki.xDD csak a bnőmmel susmotol.xD
multkor bnőmet kérdezte h milyenek voltak az eddigi pasijaim.xD
és bnőm elmondta h nem volt még pasim.. erre ő aztválaszolta.. hogy akkor máshogy áll a dolgokhoz:S:S
szerintetek ezt hogy érthette.. :/ Ez nem gáz egy fiú előtt:((
Mióta ezt megtudta.. úgy vettem észre hogy sokkal közvetlenebb lett.^^
Most olyan szerencsétlen kislánynak érzem magam.. aki túl sokat akar.:(
segítsetek.pls.:DD
jó tanácsokat mi a dolgom
léccike:)
hát ha közvetlenebb akk bizti jóXD
amúgy lehet h most ő ugy fogja fel h hogy mondjam h egy kaland vagy nme is tudom h még nem olt barátod lehet h nem voltam érthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!