Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolsz arról ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz arról ha egy 15-16éves lány összejön egy 20-22éves fiúval?

Figyelt kérdés
Túl sok a körkülönbség?Te eltudnád képzelni,hogy működhet egy ilyen kapcsolat ahol a fiú jóval idősebb a lánynál?Szerinted mind a ketten komolyan gondolhatják ezt ?
2011. júl. 4. 12:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

5 éve együtt vagyok a párommal: 19/L , 26/F

Minden remekül működik. 16 évesen vesztettem el vele a szüzességem. Te csak ne ítélkezz más kapcsolata felett úgy, hogy nem tudsz róla semmit!

2011. júl. 7. 12:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Te beszélsz az általánosításról, miközben ugyan azt csinálod...
2011. júl. 7. 12:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Már nem azért,de miért másabb mint ha csak egy-két év lenne közöttük?Ha ugyanúgy tekintettel vannak a másikra,és elfogadják a korkülönbséget,vagyis felfogják,hogy mindkettőjüknek megvannak az életkori sajátosságaik,valamint ezeket tolerálják....mi lehet a gond?Nekünk pl. pont,hogy fordítva van ez a rózsaszín ködös dolog amit mondasz.A barátom teljesen belém van esve,komoly kapcsolatot szeretne,stb stb.Én viszont szeretem,de nem vagyok szerelmes,és tudom,hogy nem leszünk együtt életünk végéig.De ez nem a korom miatt van.Szerintem az csak egy szám.És igen is csak a felfogás számít.Lehet valaki huszonévesen ugyanolyan gyerekes felfogású,mint én 15 évesen.Tudom,ő dolgozik,meg stb,én pedig még tanulok jó sokáig....De szerintem ez nem túl nagy probléma.:)
2011. júl. 7. 13:30
 14/15 anonim válasza:
Szerintem nem...teljesen normális persze ha jól kijöttök!
2011. júl. 28. 10:34
 15/15 anonim válasza:
Hát,a barátommal 4 éve vagyunk együtt.Mikor összejöttünk 16 voltam,ő meg 22.Azóta is tökéletes,harmonikus kapcsolatunk van:)
2011. dec. 18. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!