Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha 1 17 éves lány összejön 1 15 éves fiúval?
Figyelt kérdés
Mert szerintem az a 2 év nem olyan sok, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is! :)2011. febr. 6. 13:27
1/10 anonim válasza:
Ha eleget tud tenni a szükségleteidnek, akkor nem ciki. Csak fogalmam sincs, mit akarsz egy 15 évestől.. Inkább ismerkedj a saját korodbeliekkel, vagy egy kicsit idősebbekkel... 14/F
3/10 A kérdező kommentje:
De ő már nem az a komolytalan fiú!
2011. febr. 6. 13:38
4/10 anonim válasza:
Nem ciki,(bár én sose járnék egy nálam fiatalabb sráccal) de majd megtudod hogy nem sokat tud nyújtani egy 15 éves fiú. Később érnek, keress inkább saját korodbelit, vagy idősebbet.
5/10 A kérdező kommentje:
Nah jo, azért köszi mindenkinek! =)
2011. febr. 6. 13:43
6/10 anonim válasza:
Az rendben van, hogy nem az a komolytalan fiú. Nem is ez a baj..Azt már leírtuk, hogy mi, de mondom ha nyújtani tudja azt amit kell, (márpedig nem tudja azt nyújtani) akkor legyetek boldogok. első vtam
7/10 anonim válasza:
Szia!
Egyáltalán nem ciki. Remélhetőleg a barátod értékelni fog, és kellően tisztelni.Huu mit meg nem adtam volna én 15 évesen, hogy 2 évvel idősebb barátnőm legyen...
... most végre sikerült -így 6 év után- , és nagyon király :D
F21
8/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Ami mindkét félnek jó, az sosem ciki. Ne foglalkozz azzal, hogy mennyi idős, sok olyan fiatal van, aki sokkal érettebb a koránál. Az évszám nem mond meg semmit, és tiszteletreméltó, hogy ezt te már beláttad. Több olyan nő kellene, akik nem ilyen felszínesek, mint a válaszadók java.
10/10 A kérdező kommentje:
Ez tetszik, h ti - utólsó 3 - így gondoljátok! =)
2011. febr. 12. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!