Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha 1 17 éves lány összejön 1 15 éves fiúval?

Figyelt kérdés
Mert szerintem az a 2 év nem olyan sok, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is! :)
2011. febr. 6. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha eleget tud tenni a szükségleteidnek, akkor nem ciki. Csak fogalmam sincs, mit akarsz egy 15 évestől.. Inkább ismerkedj a saját korodbeliekkel, vagy egy kicsit idősebbekkel... 14/F
2011. febr. 6. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
ciki
2011. febr. 6. 13:32
 3/10 A kérdező kommentje:
De ő már nem az a komolytalan fiú!
2011. febr. 6. 13:38
 4/10 anonim ***** válasza:
9%
Nem ciki,(bár én sose járnék egy nálam fiatalabb sráccal) de majd megtudod hogy nem sokat tud nyújtani egy 15 éves fiú. Később érnek, keress inkább saját korodbelit, vagy idősebbet.
2011. febr. 6. 13:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Nah jo, azért köszi mindenkinek! =)
2011. febr. 6. 13:43
 6/10 anonim ***** válasza:
22%
Az rendben van, hogy nem az a komolytalan fiú. Nem is ez a baj..Azt már leírtuk, hogy mi, de mondom ha nyújtani tudja azt amit kell, (márpedig nem tudja azt nyújtani) akkor legyetek boldogok. első vtam
2011. febr. 6. 13:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyáltalán nem ciki. Remélhetőleg a barátod értékelni fog, és kellően tisztelni.Huu mit meg nem adtam volna én 15 évesen, hogy 2 évvel idősebb barátnőm legyen...

... most végre sikerült -így 6 év után- , és nagyon király :D

F21

2011. febr. 6. 14:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki. Ami mindkét félnek jó, az sosem ciki. Ne foglalkozz azzal, hogy mennyi idős, sok olyan fiatal van, aki sokkal érettebb a koránál. Az évszám nem mond meg semmit, és tiszteletreméltó, hogy ezt te már beláttad. Több olyan nő kellene, akik nem ilyen felszínesek, mint a válaszadók java.
2011. febr. 6. 16:58
 9/10 anonim ***** válasza:
A nagy f@szt ciki.
2011. febr. 7. 19:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Ez tetszik, h ti - utólsó 3 - így gondoljátok! =)
2011. febr. 12. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!