Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bulizós lány összejön egy olyan fiúval aki nem jár szórakozni?
Egy 15-20 éves lány aki bulizós és sokan ismerik, persze jól is néz ki, összejönne egy korabeli sráccal aki viszont nem jár buliba és alig ismer valakit?
Tegyük fel hogy a fiúnak nincs pénze se tehát az az ok kizárva hogy a pénz miatt jön vele össze. Nem jár buliba mert nem hívják és nem egy nagy dumás.
Ha van ilyen lány akire illik a fent leírt dolog(bulizós, 15-20 éves és sok mindenki ismeri tehát népszerű) az fejtse ki a véleményét.
hát ez attól függ ki hogy kezeli azt h a párja nélküle megy bulizni. mert ilyen nekem is volt nem is egy.
volt amikor a srác betegesen féltékeny volt már ha csak egy haverral megittunk egy sört akkor. és persze a barátom meg sosem akart jönni sehova, mint egy rossz nyugdíjas. hívtam de nem jött. így mentem a barátaimmal de akkor meg jött a balhé. hát úgy nem működik.
de a mostani párom, ő sem bulizós, és neki meg nincs sosem baja azzal ha mással megyek el bulizni ha ő nem tud v nincs kedve. megbízik bennem és ennyi. igaz nem adtam okot h ne bízzon, a másiknak sem, de ez személyfüggő.
Én összejöttem egy ilyen sráccal. Nem érdekelt az, hogy nincs pénze, hogy nem egy nagy arc. Éppen ez tetszett meg benne, értelmes volt, okos volt és nem egy 21. századi selejtgyártmány (a mai piás nagyarcú emberekről beszélek).Szóval igen...az egy másik dolog, hogy nem kellettem neki eléggé...
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!