Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról ha egy 15-16éves lány összejön egy 20-22éves fiúval?
Én 15 vagyok, és eltudok képzelni kapcsolatot egy 20-22 éves fiúval, ez még nem olyan durva szerintem. Főleg, hogy a nálam idősebb srácokkal jól ki tudok jönni, sok 20 év körüli fiú barátom van.
15/L
Az én párom is 21,lassan 22 éves.Teljesen jól megvagyunk.Bár nem túl régóta tart,de eddig semmi probléma nem adódott abból,hogy én ennyivel fiatalabb vagyok nála.Szerintem,ha mindketten tekintettel vannak a másikra,akkor rendben lehet minden.A párom figyelembe veszi,és elfogadja,hogy én most élem a kamaszkorom,és néha olyan hangulatváltozásaim vannak,amik elviselhetetlenné tesznek.Én elfogadom az ő baromságait.Szerintem a kulcsszó a tolerancia.Működhet,ha elfogadjuk a másikat.
15L
Megszólalt a naagy "hozzáértő". Ne általánosíts, kérlek. Ritka undorító dolog.
Egyik ember kapcsolatába sem látsz bele, nem tudhatod, hogy kinél hogy működik. Régen is voltak olyan párok, akik ilyen körkülönbség mellett is életük végéig együtt maradtak és ma is vannak ilyenek.
"Régen is voltak olyan párok, akik ilyen körkülönbség mellett is életük végéig együtt maradtak és ma is vannak ilyenek."
Talán 100 évvel ezelőtt tényleg voltak. Mutass már nekem a mai világban egyetlen olyan párt, melynek tagjai ennyi idősen jöttek össze és még most is együtt vannak. És ne gyere ilyen nagyszülős példákkal.
Nem általánosítok, mert az ilyen "kapcsolatok" eleve halálra vannak ítélve, ahol mindkét fél kihasználja a másikat. És azért nem kéne leugatni, mert nem osztom az éretlen, de magukat nagybetűs nőnek képzelő tinilányok rózsaszín felhőbe burkolt lázálmát, miszerint teljesen működőképes kapcsolat lehet egy 15 éves lány és egy 22 éves fiú között és életük végéig együtt lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!