Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Volt olyan pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt olyan pasitok aki elsőre nem tetszett, de sokat udvarolt, kedveskedett, úgy hogy mégis összejötettetek vele?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 13:02
1 2
 11/20 anonim válasza:

Volt ám :D

Meg nálam általában így is van.. hogyha első látásra még nem is tetszik úgy egy fiú, de minél többet látom és többet vagyok vele, annál jobban megtetszik =))

2011. júl. 3. 13:41
 12/20 anonim ***** válasza:
utolsó: hány éves vagy? mert elég érdekes ez...
2011. júl. 3. 13:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Az első barátom egy pattanásos, mackós srác volt, akinek még az öltözködése se tetszett. (Anyám mikor először meglátta, megjegyezte, hogy milyen "ronda" fiút hoztam haza...) Viszont annyi közös témánk volt, és ő meg nagyon jófej, hogy 5 éves kapcsolat született belőle. És az 5 év alatt sokat változott, férfiasodott, a kedvessége pedig még mindig a régi maradt, és ez számított nekem igazán. Nem lehetetlen az akció, meg kell fogni a lányt humorral, udvariassággal, meg ami fontos, hogy határozott legyél, és biztonságban érezhesse magát melletted a lány.
2011. júl. 3. 13:44
 14/20 anonim ***** válasza:
Olyan volt egy pár, aki igazából tetszett elsőre, de valahogy mégsem tetszett és nem jöttem össze vele.
2011. júl. 3. 13:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Volt olyan.Megtorténik.En hajlamos vagyok az ilyesmire.Persze kell hogy az illetoben legyen valami vonzo.Nem lehet teljesen ellenszenves, túl fiatal vagy oreg hozzám,ápolatlan,neveletlen, eroszakos,megszállott orult:-)Ha egy férfi átlagos kinézetu de okos és rafinált sokkal vonzobb mint a szép és bamba.Legyen férfias tartása, tudja hogy mit akar és hogyan akarja elérni.Legyen kedves, udvarias de ne csusszon másszon elottem.Ne hagyjon magábol hulyét csinálni
2011. júl. 3. 13:51
 16/20 anonim ***** válasza:
Az első komolyabb kapcsolatom:) 9-ben lettünk osztálytársak, és állandóan mászkált utánam, és nem hagyott békén, és nagyon utáltam...aztán 2 év múlva összejöttünk, és másfél évig voltunk együtt a gimi alatt:)
2011. júl. 3. 14:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen :)) És őrülten szeretem :)) Külsőre nem volt az esetem, de a lelke mindennél csodálatosabb :)) Úgyhogy hülyeség, hogy csak a külsőre bukunk ;)
2011. júl. 3. 15:13
 18/20 A kérdező kommentje:
hogyan lehet kitartó lenni de mégsem nyomulós?
2011. júl. 3. 15:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát azt Neked kell tudni.Minden no más így mindenkinél más a határ a kedvesség és a nyomulás kozott.Ne zaklasd,ne telefonálgass se interneten ne háborgasd.Ne mássz a nyakára, ne kovesd mindenhová és foleg ne rendezz féltékenységi jelenetet.Fontos hogy tudja mit érzel iránta de ne uldozd:-)Mindig légy vele kedves,illedelmes.Segíts neki ha úgy látod szuksége van rá de ne ugorj mindig amikor kitalál valamit.Figyeld a reakcioját.Hálás-e a segítségért vagy csak szorakozik?ne hagyd hogy kihasználja a rajongásodat
2011. júl. 3. 16:08
 20/20 anonim válasza:

Igen, a mostani is ilyen.

Először rettentően féltem tőle, mert azt hittem, hogy akar tőlem valamit, miközben én egyáltalán nem..

Aztán meg............ :)

2011. júl. 3. 21:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!