Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fiúkba esek bele akikkel soha nem lehet semmi?
Beleestem egy nálam 1 évvel idősebb fiúba akivel egy suliba járok.Jövőre az osztálytársam lesz, most egy projekten dolgoztunk együtt, ahol én voltam a designere a csapatnak.Vele beszéltem meg mindent, de nem élőben hanem e-mailen keresztül, csak egyszer találkoztunk, de nekem az szerelem első látásra volt.A baj csak az hogy ő iszonyú helyes és tökéletes srác, ráadásul még kedves is, én meg teltebb vagyok, és nyuszi, visszahúzódó.Túlságosan különbözünk és ő jobb pasi mint én, úgyhogy soha nem lehet belőle semmi..
mit tegyek?
L16
Én már annak is örülnék ha barátok lennénk, olyan aranyos és kedves.De tuti a vékonyakat szereti, totál odáig van a barátnőmért, mondjuk itt majdnem az összes csávó, de hát istenem:D
Egyébként az nem számít nyomulásnak hogy néha ráírok hogy mi van vele ugye?:S
Csütörtökön lesz a munkájuk prezentációja és mint designer leszek bemutatva a nagyérdeműnek, nem tudom még hogy viselkedjek előtte, de tuti tök zavarba leszek:S
Nyugodtan tudasd vele,h bejössz neki, de ne úgy,h "te figyu izé tetszel nekem helyes vagy", vagy valami konkrét módon. Hívd el valahova, moziba, sétálni vagy valahova. Ebből ő tudni fogja,h kedveled őt. Ha nemet mond, akkor pedig te fogod tudni,h ő nem annyira. Ennyitől biztos nem fog változni semmi, csak rájössz,h van-e most esélyed. A lényeg: "nincs mit vesztened".
Ja és ha visszautasít, attól még simán lehet,h később meggondolja magát.
A nyuszi visszahúzódóknak ezt szokás mondani:
"Inkább azt bánd meg, h megtettél valamit, minthogy nem tettél semmit sem"
Ez a mondás erre a helyzetre nagyon illik.
(viszont sok más olyan van amire nagy hülyeség XD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!