Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan fiúkba esek bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fiúkba esek bele akikkel soha nem lehet semmi?

Figyelt kérdés

Beleestem egy nálam 1 évvel idősebb fiúba akivel egy suliba járok.Jövőre az osztálytársam lesz, most egy projekten dolgoztunk együtt, ahol én voltam a designere a csapatnak.Vele beszéltem meg mindent, de nem élőben hanem e-mailen keresztül, csak egyszer találkoztunk, de nekem az szerelem első látásra volt.A baj csak az hogy ő iszonyú helyes és tökéletes srác, ráadásul még kedves is, én meg teltebb vagyok, és nyuszi, visszahúzódó.Túlságosan különbözünk és ő jobb pasi mint én, úgyhogy soha nem lehet belőle semmi..

mit tegyek?

L16

2011. júl. 3. 00:23
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem kezd ott, hogy legyetek barátok. Egy idő után már nem az fontos hogy egy pasi egy fullos csajjal jöjjön össze mert azok mind ugyan olyanok. :) Az a különleges akin nem mennek át 10-en minden buliba. Ha mellette álsz amikor egy barátra van szüksége, észre fogja venni hogy ki az aki tényleg számít az életben. Lehet hogy ez nem mostanába lesz, de megéri várni...tapasztalatból mondom :) Mellesleg sokan imádják a teltebb csajokat csak nem merik bevallani ;)
2011. júl. 4. 23:14
 12/14 A kérdező kommentje:

Én már annak is örülnék ha barátok lennénk, olyan aranyos és kedves.De tuti a vékonyakat szereti, totál odáig van a barátnőmért, mondjuk itt majdnem az összes csávó, de hát istenem:D

Egyébként az nem számít nyomulásnak hogy néha ráírok hogy mi van vele ugye?:S

Csütörtökön lesz a munkájuk prezentációja és mint designer leszek bemutatva a nagyérdeműnek, nem tudom még hogy viselkedjek előtte, de tuti tök zavarba leszek:S

2011. júl. 4. 23:16
 13/14 anonim válasza:

Nyugodtan tudasd vele,h bejössz neki, de ne úgy,h "te figyu izé tetszel nekem helyes vagy", vagy valami konkrét módon. Hívd el valahova, moziba, sétálni vagy valahova. Ebből ő tudni fogja,h kedveled őt. Ha nemet mond, akkor pedig te fogod tudni,h ő nem annyira. Ennyitől biztos nem fog változni semmi, csak rájössz,h van-e most esélyed. A lényeg: "nincs mit vesztened".

Ja és ha visszautasít, attól még simán lehet,h később meggondolja magát.

A nyuszi visszahúzódóknak ezt szokás mondani:

"Inkább azt bánd meg, h megtettél valamit, minthogy nem tettél semmit sem"

Ez a mondás erre a helyzetre nagyon illik.

(viszont sok más olyan van amire nagy hülyeség XD )

2011. júl. 4. 23:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd, hogy csak a vékony lányok a nyerőek... Egy deszka csajnak pl nincs feneke vagy melle. Melyik srác szeretne egy piszkafát ölelgetni? Én nem sokat ismerek.
2011. júl. 5. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!