Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akikkel tegnap (vagy nemrég) szakítottak! Hogy viselitek, mi történt, és mit csináltok ma?
Én ma fogok szakítani a bnőmmel és előre félek :S
Egyébként lehet h meggondolja magát lehet h nem de most ez nem igazán tőled függ azaz felesleges ezen rágnod magad :) Inkább menj el bnőkkel bulizni vagy akármit amit szeretsz add ki egy kicsit a feszültséget :P
16/F
Tedd azt amit a legjobban szeretsz csinálni hobbiból! Az elveszi a figyelmedet egy picit! Esetleg kerres fel barátokat!
26/F
az szarabb ha Veled szakítanak, mint ha Te szakítasz, de a lényeg h próbáld magad lekötni.
Mondjuk ez nem igaz, ha egy olyan emberrel szakítasz, akivel kénytelen vagy, mert megtudtad, hogy megcsalt, hazudott, stb.
Amúgy meg lehet igaz persze.
Velem mostanában nem szakítottam, viszont én igen. Egy olyan embertől szabadultam meg, aki töbsször is átvert, hülyének nézett, nem tisztelt és megcsalt? Elhiheted, nehéz volt, de megtettem. Viszont nem is volt olyan rossz, hogy a barátaimmal eljárkáltam, hajnalokig, jókat röhögtem, persze legtöbbször csak felszínesen, de jól esett. Szépen lassan megy a felejtés.
Viszont, neked remélem sikerül visszakapnod azt, akit szeretsz!
13:09 1 évre lesz szükséged?! Hát akkor te nem is szeretted igazán tudod van olyan aki megölte magát mert otthagyta a párja mert nem tudta elképzelni nélküle az életét!
-.- utálom amikor elkezdenek azon versenyezni h kinek szarabb és lenézik mások fájdalmát tudod mindenkinek a sajátja a legrosszabb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!