Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan fiúkba esek bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fiúkba esek bele akikkel soha nem lehet semmi?

Figyelt kérdés

Beleestem egy nálam 1 évvel idősebb fiúba akivel egy suliba járok.Jövőre az osztálytársam lesz, most egy projekten dolgoztunk együtt, ahol én voltam a designere a csapatnak.Vele beszéltem meg mindent, de nem élőben hanem e-mailen keresztül, csak egyszer találkoztunk, de nekem az szerelem első látásra volt.A baj csak az hogy ő iszonyú helyes és tökéletes srác, ráadásul még kedves is, én meg teltebb vagyok, és nyuszi, visszahúzódó.Túlságosan különbözünk és ő jobb pasi mint én, úgyhogy soha nem lehet belőle semmi..

mit tegyek?

L16

2011. júl. 3. 00:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Növeld meg az önbizalmad. Ha mégsem szeret, akkor mégsem szeret, akkor ez van. Azért ne ess kétségbe, a fiúk olyanok, mint a villamos, mindig jön egy másik.
2011. júl. 3. 00:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
és képes néha 1-1 elgázolni, de van olyan ami fel vesz és elvisz magával
2011. júl. 3. 00:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
"ő jobb pasi mint én" itt kicsit leálltam hogy ú bakter, de a L16 megnyugtatott, pedig már kezdtem felállni :(
2011. júl. 3. 00:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

1) Soha ne mondd azt hogy soha!

2) Figyu, még csak 16 vagy! Számtalan helyesebb és tökéletesebb sráccal fogsz még találkozni!

3) Nincs olyan, hogy jobb pasi mint te :) Ezt felejtsd el!

4) A jó pasik is mind olyan aranyos csajra vágynak mint te!

5) Nő praktikák. Számtalan van. A csajszik előtt nincs lehetetlen! ;-)

2011. júl. 3. 01:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, a legtöbb pár esetében a fiú néz ki jobban! Nekünk ugyanis nemcsak a külső számít, veletek ellentétben. Mondjuk észrevehetnéd a kevésbé jóképű fiúkat is.
2011. júl. 3. 08:07
 6/14 A kérdező kommentje:

igen, a fogalmazás elég suta lett, "ő jobb pasi mint én csaj akart lenni":D

Nekem nincs bajom a nem Adonisz kinézetű fiúkkal sem, de én a srácoknál is úgy vagyok, mint minden mással, csak akkor érdekel, ha meglátom, és rögtön jön az a filmekből ismerős villanás effekt és a birtoklási vágy:D

Egyébként volt már hogy ez előfordult egy nem túl helyes fiúval is, épp matekversenyen, úgyhogy a kinézet annyira nem mérvadó...:S

Köszönöm a válaszokat, bár még mindig eléggé kétségbe vagyok esve, nem tudom mit fogok csinálni ha jövőre osztálytársak leszünk és egy csomó tantárgyunk lesz együtt:S

2011. júl. 3. 09:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötök bele a "jobb pasi mint én" részbe pedig oltárit röhögtem rajta :). figyelj, próbáld keresni a társaságát és kérdezd meg lenne-e kedve elmenni veled sétálni vagy ilyesmi ismerd meg. Add önmagad beszélj sokat, és látni fogod hogy kedvel-e vagy sem. De ha nem teszel semmit a sikerért akkor nem is lesz semmi a dologból. Remélem segítettem 15/f
2011. júl. 4. 21:53
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy lenne e értelme nyomulni.Nem vagyok az a nagyon szép lány, és duci is vagyok mint írtam, 170 cmhez 63 kg, de a sporttal már nem megy le sajnos.

De megváltozni sem akarok miatta, és nem az én stílusom a rámászás...:S

Meg amennyire én tudom a pasik nem szeretik a nyomulós csajokat, ti küzdeni szerettek értünk nem?:D

2011. júl. 4. 21:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Ne érezd magad alacsonyabb rendűnek nála! Ha aranyos és normális csaj vagy, akkor nyert ügyed van. Csak az a fontos, hogy a közelében legyél, ismerd meg, legyél hozzá kedves :) És ne bő pólókat meg hatalmas farmereket vegyél fel. Egy szép dekoltázs csodákra képes például. :) 17L
2011. júl. 4. 21:59
 10/14 anonim válasza:

Csajszii!!!

először is pozitív hozzá állás :D (L)

meg ha ti most osztálytársak lesztek akkor, szerintem ne várd meg még egy másik csaj úgymond lecsapja kezedről ;)

nincs neked olyan rossz testalkatod higgy nekem (:

és nem tényleg nem az kell, hogy nyomulj főleg nem akkor ha ez már nem te lennél ... elég ha e-mailben írsz neki egy üzit , hogy szívesen megismernéd, mert feladat alatt szimpatikusnak tűnt :) és ha esetleg azt írja vissza hogy bocsi de nem..akkor bumm .. így van villamos ;)

de úgy sem ír nemet szal hajráá csak add önmagad és ezzel fogod elcsavarnia fejét :) (L)

ui. lásd... sulimban vannak olyan párok hogy csak nézek :| egy nagyon helyes pasi és kb. egy igénytelen csajszi.. nah mi ez ?! .. :D , sohasem azon múlik,hogy te hogy nézel ki

a belső megszépíti a külsőt :) (L)

2011. júl. 4. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!