Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fiúkba esek bele akikkel soha nem lehet semmi?
Beleestem egy nálam 1 évvel idősebb fiúba akivel egy suliba járok.Jövőre az osztálytársam lesz, most egy projekten dolgoztunk együtt, ahol én voltam a designere a csapatnak.Vele beszéltem meg mindent, de nem élőben hanem e-mailen keresztül, csak egyszer találkoztunk, de nekem az szerelem első látásra volt.A baj csak az hogy ő iszonyú helyes és tökéletes srác, ráadásul még kedves is, én meg teltebb vagyok, és nyuszi, visszahúzódó.Túlságosan különbözünk és ő jobb pasi mint én, úgyhogy soha nem lehet belőle semmi..
mit tegyek?
L16
1) Soha ne mondd azt hogy soha!
2) Figyu, még csak 16 vagy! Számtalan helyesebb és tökéletesebb sráccal fogsz még találkozni!
3) Nincs olyan, hogy jobb pasi mint te :) Ezt felejtsd el!
4) A jó pasik is mind olyan aranyos csajra vágynak mint te!
5) Nő praktikák. Számtalan van. A csajszik előtt nincs lehetetlen! ;-)
igen, a fogalmazás elég suta lett, "ő jobb pasi mint én csaj akart lenni":D
Nekem nincs bajom a nem Adonisz kinézetű fiúkkal sem, de én a srácoknál is úgy vagyok, mint minden mással, csak akkor érdekel, ha meglátom, és rögtön jön az a filmekből ismerős villanás effekt és a birtoklási vágy:D
Egyébként volt már hogy ez előfordult egy nem túl helyes fiúval is, épp matekversenyen, úgyhogy a kinézet annyira nem mérvadó...:S
Köszönöm a válaszokat, bár még mindig eléggé kétségbe vagyok esve, nem tudom mit fogok csinálni ha jövőre osztálytársak leszünk és egy csomó tantárgyunk lesz együtt:S
Nem tudom hogy lenne e értelme nyomulni.Nem vagyok az a nagyon szép lány, és duci is vagyok mint írtam, 170 cmhez 63 kg, de a sporttal már nem megy le sajnos.
De megváltozni sem akarok miatta, és nem az én stílusom a rámászás...:S
Meg amennyire én tudom a pasik nem szeretik a nyomulós csajokat, ti küzdeni szerettek értünk nem?:D
Csajszii!!!
először is pozitív hozzá állás :D (L)
meg ha ti most osztálytársak lesztek akkor, szerintem ne várd meg még egy másik csaj úgymond lecsapja kezedről ;)
nincs neked olyan rossz testalkatod higgy nekem (:
és nem tényleg nem az kell, hogy nyomulj főleg nem akkor ha ez már nem te lennél ... elég ha e-mailben írsz neki egy üzit , hogy szívesen megismernéd, mert feladat alatt szimpatikusnak tűnt :) és ha esetleg azt írja vissza hogy bocsi de nem..akkor bumm .. így van villamos ;)
de úgy sem ír nemet szal hajráá csak add önmagad és ezzel fogod elcsavarnia fejét :) (L)
ui. lásd... sulimban vannak olyan párok hogy csak nézek :| egy nagyon helyes pasi és kb. egy igénytelen csajszi.. nah mi ez ?! .. :D , sohasem azon múlik,hogy te hogy nézel ki
a belső megszépíti a külsőt :) (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!