Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha közel engedünk magunkhoz valakit, és megszeretjük, akkor előbb vagy utóbb fájdalmat fog okozni a kötődésünk?
Az elmúlt hónapok negatív tapasztalata beszél belőlem. Tavasszal, hosszú idő után végre igazán szerettem egy lányt, de ez viszonzatlanul maradt. Rá pár hónappal hátat fordított nekem az az ember, akit a legjobb barátomnak tartottam. Tudom, nem szép dolog általánosítani, és nem is szabad feladnom, de akkor is, miért van az, h az emberek nem értékelik azt, ha őszintén szeretik őket? És miért nem értékelik az igazi, őszinte barátságot?
Én jó voltam hozzájuk, és most csak fájdalom, és magány a reszortom. Hogy higgyek mindezek után abban, hogy megéri kedvességgel és megbecsüléssel közeledni egy lányhoz? És hogy higgyek abban, hogy megéri törődni a haverjaimmal, barátaimmal?
Én csak arra vágyok, h legyen pár igaz barátom és egy kedvesem. De úgy látszik, túl sokat várok a sorstól...
"Attól mert valaki nem szeret beléd még nem rossz. Ezt el kéne fogadni.
Két emberből butaság általánosítani, emellett, a barátod verziója lehet hogy más lenne. Tehát nem csak a másik lehet a hibás."
Az első részre reagálva: én nem mondtam, h ő rossz ember, sőt! De ettől még csalódott vagyok.
A másodikra: higgy nekem, ha tudnám, h én rontottam el vmit, akkor bocsánatot kérnék, mert az sosem esett nehezemre. De minden komolyabb indok nélkül szakította meg velem a kapcsolatot, ráadásul meg is sértett. Nem értem miért viselkedett így, és bár talán jobb is, h véget ért a dolog, azért ez eléggé megvisel.
Tudom, hogy nagyon nehéz, de ne búsulj! Hidd el, hogy csak ő veszít ezzel. Ha tudod, hogy te a barátságotok alatt végig őszinte voltál és jól érezted magad, akkor semmi okod azt gondolni, hogy időt pazaroltál az életedből egy olyan emberre, aki nem érdemelte meg, mert Te semmit nem vesztettél! Attól, hogy ő már "nem kíváncsi" rád, te még ugyanaz az ember maradtál. Ettől nem vagy kevesebb. És ha nem hagyod magad elbizonytalanodni, ha továbbra is bízni fogsz az emberekben, akkor hidd el, hogy be fogod vonzani a hasonló gondolkodásúakat. A biztonság kedvéért ne ragaszkodj túlságosan az emberekhez, ne függj tőlük. Ha meg tudsz osztani gondolatokat, érzéseket egy másik emberrel az csodálatos, de ha közben egyedül is teljesen jól tudod érezni magad, akkor igazán boldog lehetsz.
20/L
"Ha megszerettelek, kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám, de gondold jól meg, bántana, ha aztán sokáig elkerülnél. "/József Attila/
szeretni csak felfelé lehet, akit szeretsz azt tökéletesnek látod.
Ő kevesebbel is meg tud bántani, mert tőle többet várnál, azt hogy nem fog neked fájdalmat okozni. és amikor jön a felismerés, hogy ez nem így van, akkor bizony nagyon fáj.
volt egy párom,aki a vőlegényem is volt,és aki a lányom apja.volt egy legjobb barátnőm,akinek minden bajomat,örömömet elmondtam,és fordítva.és mi lett?ezek ketten összeszűrték a levet a hátam mögött,és el hagyott miatta a gyerekem apja mikor pár hetes volt a lányom.pont az a 2 ember okozta a legnagyobb fájdalmat akiktől sosem vártam volna.
de egyébként ez velem mindíg így vot.ha beleszerttem valakibe,és kiadtam az érzéseimet,mindíg pofáraasés és csalódás lett a vége.de én még mindíg hiszek abban,bár már egyre kevésbé,hogy él valahol egy olyan férfi,akinek ha kiadom az érzéseimet,nem fog kihasználni,hanem megbecsül majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!