Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy ha közel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha közel engedünk magunkhoz valakit, és megszeretjük, akkor előbb vagy utóbb fájdalmat fog okozni a kötődésünk?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapok negatív tapasztalata beszél belőlem. Tavasszal, hosszú idő után végre igazán szerettem egy lányt, de ez viszonzatlanul maradt. Rá pár hónappal hátat fordított nekem az az ember, akit a legjobb barátomnak tartottam. Tudom, nem szép dolog általánosítani, és nem is szabad feladnom, de akkor is, miért van az, h az emberek nem értékelik azt, ha őszintén szeretik őket? És miért nem értékelik az igazi, őszinte barátságot?

Én jó voltam hozzájuk, és most csak fájdalom, és magány a reszortom. Hogy higgyek mindezek után abban, hogy megéri kedvességgel és megbecsüléssel közeledni egy lányhoz? És hogy higgyek abban, hogy megéri törődni a haverjaimmal, barátaimmal?

Én csak arra vágyok, h legyen pár igaz barátom és egy kedvesem. De úgy látszik, túl sokat várok a sorstól...

2011. júl. 2. 18:41
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Nem is tudom, hogyan kezdjem el. Nekem is sok barátom volt, mikor tőlem kértek segítséget és én mindig ugrottam nekik. Egyetemista koromban még mikor késő este is felhívtak, akkor is odaadtam a jegyzeteimet, ill a cuccaimat. A legtöbb egyetemi barátom és barátnőm mára már nem ismer meg, mert csak addig kellettem nekik míg kihasználtak. Hobbi a repülés sokukat elvittem repülni önköltségen pedig nem olcsó mulatság. És úgy gondolták ez nekik jár. Most abban a cipőben vagyok, hogy munkanélküli vagyok jó ideje és annak ellenére, h. milyen kapcsolataim vannak mindenhol zárt ajtókra találok. A régi barátok közül sokan pl. igazgató beosztásban voltak kértem a segítségüket és azt mondták, h. csak szalagra tud munkát adni (egyetemi diplomás embernek..) Anno pedig én és a szüleim egy csomó dolgot adtunk nekik. De azt élet igazságos az igazgatóból ügynök lett és kifogott egy olyan nőt is, aki ráakaszkodott úgy, hogy terhes lett. Most 3 éves a gyerek és ott vannak a semmiben. A nő munkanélküli lett a srácnak ideiglenes melói vannak.
2011. júl. 5. 17:37
 22/23 anonim ***** válasza:
Volt egy barátom 3 évig, aki mindent megadott nekem, én pedig önző módon elfogadtam,átvertem. Otthagytam, mert beleszerettem valakibe - miatta majdnem 1 éven keresztül szenvedtem, mert játszadozott velem és az érzelmeimmel. Többszörösen visszakaptam az élettől. A következő barátom is fájdalmat okozott, nem értékelt, megalázott. Most 7 hónapja együtt vagyok valakivel, akibe kezdek beleszeretni, még nem szerelmes belém, de mindig mellette állok, mindenben segítek neki és küzdök érte... iszonyat nehéz, de talán egyszer végre én is boldog leszek, csak ki kell tartani.
2011. júl. 5. 18:46
 23/23 anonim ***** válasza:

"tudod kedves 18:55-ös az a baj, hogy ezek semmi rosszat nem kapnak az élettől pont az ilyen emberek úsznak meg mindent!"

"igen... általában ezek az emberek úsznak meg mindent, ezek vannak fent, míg a jók lent."

Ezért reménykedem, hogy van isteni igazságszolgáltatás, és akkor ezek érezhetik, hogy már e világban ki lettek fizetve.

2011. júl. 5. 19:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!