Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha közel engedünk magunkhoz valakit, és megszeretjük, akkor előbb vagy utóbb fájdalmat fog okozni a kötődésünk?
Az elmúlt hónapok negatív tapasztalata beszél belőlem. Tavasszal, hosszú idő után végre igazán szerettem egy lányt, de ez viszonzatlanul maradt. Rá pár hónappal hátat fordított nekem az az ember, akit a legjobb barátomnak tartottam. Tudom, nem szép dolog általánosítani, és nem is szabad feladnom, de akkor is, miért van az, h az emberek nem értékelik azt, ha őszintén szeretik őket? És miért nem értékelik az igazi, őszinte barátságot?
Én jó voltam hozzájuk, és most csak fájdalom, és magány a reszortom. Hogy higgyek mindezek után abban, hogy megéri kedvességgel és megbecsüléssel közeledni egy lányhoz? És hogy higgyek abban, hogy megéri törődni a haverjaimmal, barátaimmal?
Én csak arra vágyok, h legyen pár igaz barátom és egy kedvesem. De úgy látszik, túl sokat várok a sorstól...
"tudod kedves 18:55-ös az a baj, hogy ezek semmi rosszat nem kapnak az élettől pont az ilyen emberek úsznak meg mindent!"
"igen... általában ezek az emberek úsznak meg mindent, ezek vannak fent, míg a jók lent."
Ezért reménykedem, hogy van isteni igazságszolgáltatás, és akkor ezek érezhetik, hogy már e világban ki lettek fizetve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!