Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága folyamatosan rinyáló férfitársak, kik sikertelenek a lányoknál. Ti hogy csajoztok, hogy próbálkoztok?
Figyelt kérdés
Konkrét, objektív beszámolókat kérek, avagy mi történt, kivel, mikor, hogyan. Nem kirívó eset kell, hanem egy átlagos.
Az objektív azt jelenti, hogy elfogulatlan, tehát ne használjatok jelzőket, pl. "pedig kedves voltam". Próbáljátok meg kívülállóként leírni az esetet, nyilván úgy, hogy abból a többi kívülálló minél többet tudjon meg a sikertelenség okáról.
2011. jún. 26. 17:10
31/35 anonim válasza:
19:35 Hejj, te szintén 89%-os :)
Te voltál a csaj aki a kérdezett, igaz?
32/35 anonim válasza:
Amúgy kérdező, te hány éves vagy? Kíváncsi vagyok.
34/35 anonim válasza:
19:47
hopp, igazad van, elkerülte a figyelmemet, hogy a kérdésnél ott van...
35/35 A kérdező kommentje:
19:49 : bő 3 hónap múlva leszek 20 éves (: Fiatalka vagyok még, tudom :D
2011. jún. 26. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!