Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drága folyamatosan rinyáló férfitársak, kik sikertelenek a lányoknál. Ti hogy csajoztok, hogy próbálkoztok?
Konkrét, objektív beszámolókat kérek, avagy mi történt, kivel, mikor, hogyan. Nem kirívó eset kell, hanem egy átlagos.
Az objektív azt jelenti, hogy elfogulatlan, tehát ne használjatok jelzőket, pl. "pedig kedves voltam". Próbáljátok meg kívülállóként leírni az esetet, nyilván úgy, hogy abból a többi kívülálló minél többet tudjon meg a sikertelenség okáról.
"17:28, azt tudom mondani, hogy NE a gyikről tanulj!"
Tudod, a való életben a környezetemben 8 általánost végzett, gyakran a kelleténél sötétebb bőrű emberek vannak többségben. Ők még sokszor beszélni sem tudnak rendesen, nemhogy egy ilyen oldalt használni. Szerintem az itteni felhozatal sokkal színvonalasabb, de természetesen nem ez az egyetlen információforrásom.
Szia kérdező, én vagyok az ihlető kérdés feltevője. Nem is jött le, hogy fiú vagy :D
Csak azért írok, hogy ilyen témákban SEMMIKÉPPEN ne tanuljatok a gyakorikérdésekről. Ide rengeteg, párkapcsolati szinten megtévedt és elkeseredett ember jár, és dühükben sok marhaságot írnak össze.
A mai hölgyeket nem lehet meghódítani lovagias viselkedéssel.
Még középsikolás koromban írtam szerelmeslevelet egy lánynak. De nem jött össze.
A mai hölgyek gondolkodása egyenlő a médiával és az abból eredő divattal.
Ez a kettő dolog mely negatív hatással van a férfiakra, de inkább a nőkree.
Mert ők manipulálhatóbbak és így tovább..
Remélem lesz párkapcsolatom, de a mai lányok melett...
22 FFI
A megfigyelés a titok. A próbálkozás - nem egy oldalon, hanem a való életben. Odamész valakihez, és mondasz valamit... Minden alapvető kommunikáció itt kezdődik, a haverságok, a barátságok, a párkapcsolatok.
Túl idős lennél? Ha szabad tudnom, hány éves vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!