Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Drága folyamatosan rinyáló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drága folyamatosan rinyáló férfitársak, kik sikertelenek a lányoknál. Ti hogy csajoztok, hogy próbálkoztok?

Figyelt kérdés

Konkrét, objektív beszámolókat kérek, avagy mi történt, kivel, mikor, hogyan. Nem kirívó eset kell, hanem egy átlagos.

Az objektív azt jelenti, hogy elfogulatlan, tehát ne használjatok jelzőket, pl. "pedig kedves voltam". Próbáljátok meg kívülállóként leírni az esetet, nyilván úgy, hogy abból a többi kívülálló minél többet tudjon meg a sikertelenség okáról.

2011. jún. 26. 17:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Nem sok barátom van, nincs elég potenciális jelölt, az utcán meg csak nem toborozhatok embereket. Ha erre gondolsz, vagyok olyan értelmes, hogy bárkivel bármiről el tudok beszélgetni, ez nem probléma.
2011. jún. 26. 18:57
 22/35 anonim ***** válasza:
Nem arra gondoltam, hanem hogy mennyire "félsz az ismeretlenektől". Sokszor az a probléma, hogy azok a lányok, akiket több éve ismersz, azért nem jönnek össze, mert te már csak egy haver maradsz. Új embereket kell megismerni. Jó ez persze bonyolultabb, de úgy képzeld el kb: az ember minden élethelyzetben felvesz egy "pózt", akaratlanul is úgy viselkedik. Ha te a lányismerőseiddel a "haver" pózt vetted fel eddig, akkor nem tudnak rád "férfi"-ként nézni. Újabb potenciális jelölteket kell megismerni :)
2011. jún. 26. 19:03
 23/35 anonim ***** válasza:
Igazából rokonokat és az idősebbeket (40+) leszámítva egyetlen lány ismerősöm van, ő a párjával él együtt, párként szóba se jön. Az ember nem mindig válogathatja meg a társaságát, nekem valahogy mindig a férfitársaság jutott, vagy még az se. (Mielőtt félreérthető lenne, nem olyan társaságra gondoltam. :))
2011. jún. 26. 19:07
 24/35 anonim ***** válasza:

először is találtam valami okot, hogy megszólítsam. aztán beszélgettünk úgy teljesen átlagosan, semmi extra. esetleg bejelöltem valamelyik közösségi oldalon majd felvettem msn-re. egy ideig általában beszélgettünk, aztán felvezetés után -ha tudtam hogy nincs párja- elhívtam. ekkor szoktak nemet mondani.

az utolsó ilyen óta sehogy. (amúgy nem volt sok ilyen)

2011. jún. 26. 19:16
 25/35 A kérdező kommentje:

17:47 : Okéj, már látom, akkor került oda, miközben írtam :D Nos, hogy én se csak pofázzak: ha úgy érzed, elbeszélgethetünk négyszemközt is, avagy msn/skype, vagy valami valós idejű beszélgetőkliens, és én, mint totális ismeretlen kívülálló, megpróbálok rájönni, hol lehet a hiba. Persze nem ígérek semmit, ez csak egy próba. Félnivalód nincs, nem adom el az adataid :D Írjál privát üzenetet, ha gondolod.

Ez bárkikre vonatkozik. A gyikes picológus szolgálatra jelentkezik :D

Ihlető kérdés feltevője néni: törölték az ihlető kérdést :( Pont mikor el akartam olvasni az új válaszokat xD Mi történt? Átment az egész sárdobálásba?

2011. jún. 26. 19:24
 26/35 .Daniel. ***** válasza:

Utánam fütyülnek, spontán rám köszönnek és sokkal szemezek :) Nem 10-es csajokra gondolok, olyan 6-7. Sajnos mástól kell megtanulni csajozni mert egyedül nagyon nehéz! Hiába megyek oda egy lányhoz még is elküld...vajon miért? Ezt nem tudjátok pontosan. Szóval úgy hogy nem tudja valaki hogy működnek a nők úgy nagyon nehéz bármerre is elindulni. Jöhettek azzal hogy(márha elhiszitek a fentieket:)) persze de te biztos divatos vagy meg jól nézel ki....És kb 1 éve én is így gondolkoztam mint ti. Aztán puff! De gondolom észrevettétek hogy csak kerülgetem a forrókását.

Azért adok mindenkinek egy tippet: elsöprő pozitivitás. Persze ez nem minden de ad egy biztos pontot.:)

2011. jún. 26. 19:29
 27/35 anonim ***** válasza:

Hejjj! Ez tök jó, amit írtál kérdező!

Majd írjál rám egy privit, mert én is benne lennék, hogy közösen rájönni a hibákra. Majd privibe leírok mindent...

2011. jún. 26. 19:34
 28/35 anonim ***** válasza:

Mindenki kb. békében volt a végére, csak volt egy 60%-os srác, aki nem bírt leállni a qrvaanyázással. Szerintem ő jelentette a kérdést, mikor már az intelligens érvekből sikerült kifogynia (megjegyzem, kezdetben sem volt neki sok).

Viszont úgy néztem, 1 srác legalább elgondolkodott, és ha így van, már elértem a célom.

2011. jún. 26. 19:35
 29/35 anonim ***** válasza:
A 60% srácnak k*rva igaza volt!
2011. jún. 26. 19:46
 30/35 A kérdező kommentje:
Nye, 19:34, azt mondtam írjon, akit érdekel, avagy írjál te :D Nem akarok belemászni senki életébe, ezért a kezdőlépést ne én tegyem meg.
2011. jún. 26. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!