Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írhatott? és miért pont most?
A volt páromnak még vasárnap este fél 11kor írtam smst amelyben bocsánatot kértem 1pár dologért és közöltem vele h néha hiányzik..erre akk azonnal vissza is reagált.majd hétfő reggel fél 7kor is írtam neki amikor hazaértem h én akk is szeretem és sajnálom ha nem vtam neki elég jó...erre semmi válasz nem jött vissza...majd ma hajnalba ír 1 smst!!!"Te mit csinálsz hajnalok hajnalán?nem alszol?" monodm Mi van??hol mit csinálok?? Erre írt h "Vmelyik nap fél6kor írtál..:) " mondom jah igen akk értem haza buliból de akk bocsi..
H lehet,h csak 3nappal később reagál és ilyet ír,miközben már hétfő reggel is reagálhatott vna..??és az is fura,h 1általán írt..
Most akkor... Szakítottatok, mert így volt a legjobb, de azért te megint össze akarsz vele jönni? Nem tűnik okos lépésnek...
Mármint.. ha hajnalban írsz neki "hiányzol" "szeretlek" etc.etc.etc. dolgokat, abból nekem ez jön le. És szerintem neki is.
Fura, hogy válaszol? Nem fura. Udvarias. Nem ír vissza azonnal? Jelzi, hogy pusztán udvarias, nem kíván ismét közeledni.
Mg volt az oka, amiért szakítottatok. És ezt tartsd szem előtt.
23F
azért mert egy pár szakított, nem azt jelenti, hogy az teljesen le van zárva, nem azt jelenti hogy soha többé, viszlát...
Ha valaki meghal akkor igenis heló van.. de a szerelemben nem így van kedves barátaim, hány meg hány olyan boldog pár van akik egyszer szakítottak, de ismét összejöttek!
tanácsként csak annyit tudok mondani, hogy ne írkálj neki ilyeneket mert attól tuti biztos hogy besokal. írj neki, hívd fel, de ne NAPONTA. kezdésnek hetente 3x 4x elég. majd már ha kicsit jobban tudtok ismét dumálni akkor lehet többször. kitudja. lehet csak megzakkant az exed azért szakított. kitudja, lehet ismét fellángol a szerelem.
ui: ne ess neki mint tóth az anyjának!
sok sikert, kitartás. sok sok pia :)
persze hogy jól esett :) melyik hülye szerelmes az aki nem örül annak ha hajnali 3-4 közt hívja a nagy ő..
ne aggódj, tudom mit érzel. csak lassan és óvatosan.
én szurkolok de nagyon, nincs is jobb annál ha az ember 2 szerelmes bolondot lát.
kitartás, szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!