Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi a fene lehet kettőnk között? Én már nem értem, de rákérdezni sem akarok, mert félek, tönkretennék valamit. Mit csináljak? Mit gondolhat ő valójában?
Az exem szakított velem lassan háromnegyed éve, mert csalódott bennem, és mivel távkapcsolatban voltunk, nem tudott megbízni bennem.
Később azt mondta nem tudja mi lehet még köztünk, zsúfolt időszaka lesz, ha vége, akkor meglátja. Utána a vizsgái előtt pont rákérdeztem, hogy akkor mi van, azt mondta barátok, nem is beszéltünk többet, ő nem keresett. Majd barátnőm ráhajtott, hogy megtudja hogy gondolkozik rólam, illetve csajozik-e. Neki azt mondta, hogy örül hogy vége lett a kapcsolatnak, és hogy megszabadult tőlem. Később újra beszélni kezdett velem, amikor barátnőm megkérdezte hogyhogy, azt mondta idővel mindenki változik, és én változtam. Utána barátnőmnek nem is válaszol, egyáltalán nem érdekli, pedig először még randira hívta.
Viszont velem újra beszél, csak miattam megcsináltatta a fülesét, hogy tudjunk beszélgetni amikor fent vagyunk neten vagy épp játszunk. Illetve tegnap felhívott, saját magától. Igaz, engem az zavart, hogy úgy köszönt el, hogy csácsá. A mai sms-re viszont nem reagált még, szerintem ma nem is fog egyáltalán keresni.
Vajon tényleg elege van belőlem, és a kapcsolat újrakezdése meg sem fordul a fejében? Vagy esetleg megpróbálja újraépíteni a kapcsolatot, és ha úgy érzi, akkor újra összejöhetünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!