Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Érdemes rákérdezni? (a többi lent)
A párom ült előttem a gépnél. Kb fél órája ideültem, meg akartam nézni a maileket. Betölti a freemailt, nyomnék rá a kijelentkezésre, láttam, hogy a páromé, ekkor akadt meg a szemem az "xy shared her nude pics with you" és a "these horny girls viewed your profile" mondatokon. Mindkét mail olvasva, mindkettő feladója "fling.com". Lehet, hogy le kellett volna állnom, de nem tettem, megnyitottam az oldalt... a profiljában minden stimmelt, város, életkor, stb... érdeklődés: "women, threesome+, open for relationship"
Ja, még valami: megpróbáltam először a főoldalról belépni, tudom a jelszavát, ugyanazt használja mindenhová, de ide nem volt jó, ezért töltöttem be az e-mailből....
Ilyenkor mi van? Szerintem minden rendben van a kapcsolatunkkal minden téren, de ez most megrendített ebben a hitben egy kicsit. Rákérdezzek? Egyáltalán miért regisztrált?
Regisztráció ideje: 2010.okt.15.
:S és elvileg vannak magyarok, viszonylag sok (én sem néztem át teljesen, de van ilyen "ajánlás", ahol csak magyar csajok képeit dobja ki..... na itt nyomtam meg a kis x-et)
Na... Rákérdeztem. A válaszaitok kombinációit válaszolta, úgyhogy mindenkinek megy a zöld kéz :)
Még az utolsónak is, bár a Te ötleted már nem újdonság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!