12 hetes ultrahangon érdemes rákérdezni a baba nemére?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ilyenkor még nem valószínű hogy lát valamit fekete fehér uh-n (kislányomnál 4d-n már jól eltalálták a nemét de ugye tök más a 4d meg a rendes uh...ja és ott is elég bizonytalanul mondták, el sem hittük.. aztán 21. héten a következő 4d-n derült ki hogy tényleg kislány)
UH nem tudom hogy traktáljam-e ilyenekkel az orvost ? :) Ti rákérdeztetek?
2010. dec. 14. 06:32
1/8 anonim válasza:
Én rákérdeztem, mert borzasztóan kíváncsi voltam, de a dokim csak annyit mondott, hogy "ebből még bármi lehet". :)
2010. dec. 14. 07:04
2/8 anonim válasza:
Én is megkérdeztem, próbálta is megnézni a doki, de takarta magát.
Kérdezz rá bátran!
2010. dec. 14. 07:54
3/8 anonim válasza:
Hidd el, hogy a doki nem látja rosszabbul a "fekete-fehér" uh-n, mint a 4d. ez csak a hozzá nem értőknek nagyobb élvezet.
Ha fiú, és van ott valami, akkor nagyobb az esély, hogy meg tudja mondani, nekem a doki kérdezte, érdekel-e a neme. És azt mondta, hogy ez még csak tipp, de szerinte fiú. A későbbi uh-n is fiú volt.
Az egész baba kb. 8 cm, gondolt el, ha fiú is milyen picike lehet ott a kuki, ha van.
2010. dec. 14. 08:16
4/8 anonim válasza:
Én rákérdeztem, de hozzátettem, tudom, hogy nem tud biztosat mondani, hiszen a kisfiunkat a 26. hétig lánynak mondták. Így annyit válaszolt, inkább lánynak tippelné. Majd a 26. héten meglátjuk! :))
2010. dec. 14. 10:31
5/8 anonim válasza:
en most vagyok a 17.hetben,es meg mindig nem latja,bar en is kerdeztem mar a 12.heten...hat szegyellos a kicsike:)))
2010. dec. 14. 10:44
6/8 anonim válasza:
12. héten nehéz még megmondani. Ha nincs egyértelmű dolog (kisfiúk heréje)
2010. dec. 14. 11:07
7/8 anonim válasza:
az ismerosomnek a 20.heten tudta csak megmondani pedig kisfiu lett...
2010. dec. 14. 11:09
8/8 anonim válasza:
Engem is érdekel ez a kérdés. Holnap megyek 12 hetes uh-ra....de én szerintem rákérdezek..ha csak meg nem ijedek a dokitól:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!