Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?
Igen fenáll. Oktatást nem írok, szerintem bűnhödsz, őrlödsz te most magadban eleget. A levélből nem derül ki, hogy hány éves vagy. Hogy megérdemli ezt hogy megtudja?
HA fiatalok vagytok, nem hiszem, hogy meghatná..ha már kicsit idősebbek vagytok, ha nem is most, de későbbiekben biztosan megérne egy beszélgetést.
Én azt mondom, várd meg míg kiderül mi lesz! Nem vagyok az abortusz híve, sem a felelőtlen gyerekvállalás híve!
Írd meg mi letta teszt eredménye. pusz
Egyátalán nem biztos, hogy terhes vagy, mindenképpen tesztelj, ha még pár napig nem jönne meg! Szerintem még nagyon fiatal vagy, így a peteérésedet sem tudod pontosan kiszámolni, még felnőtt nőknél is van rendkívüli peteérés!
Ha teszteltél és terhes vagy, akkor szerintem feltétlen el kell mondanod neki, tudnia kell róla, sose lehet tudni, lehet hogy vállalná! Kitartás és bátorság!
Ha szerencséd lesz és nem vagy terhes, legközelebb mindenképp védekezzetek, nem szabad rizikóztatni! :)
Az abortusz sok következménnyel járhat, testileg is lelkileg is. Miért nem gondolkodsz örökbeadáson? A nyílt örökbeadás esetén még csak végleg elszakadnod se kell a gyerekedtől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!