Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A történet a következő:tavaly megismerkedtem egy sráccal,akivel majdnem jártam de kavartunk,smárotlunk stb.,de neem feküdtünk le.(Ez mind nyaralás alatt történt mert a családunk együtt nyaralt.Neki és nekem is volt egy romlott kapcsoltunk odahaza.)Aztán neem keresett engem,nem jött el a találkozókra.Nem beszéltünk fél évig és msnen fél év múlva karácsony körül rám köszönt,h látta a képeimet és ,h mennyit változtam,csinosabb, vagyok.2 hónapig folyamatosan bókolt,de nekem akkor egy tartós kapcsolatom volt.Szakított velem az a srác akivel akkor voltam.Erre ez a másik még jobban elkezdett nyomulni,találkoztunk,újból föllobannt köztünk az a "láng".Aztán volt egy házibuli,mindketten sokat ittunk.Túl sokat.És mivel ő nem élvez el könnyen(ezt ő mondta és télleg így is volt) nem tudtunk parancsolni magunknak és lefeküdtünk.És együtt is aludtunk.De nem élvezett el.Azóta a srác nem keresett,de párszor összefutottunk szinte csak haverként néztünk egymásra a történtek után.Elhatároztam,hogy engem többé nem érdekel,idén is velük megyünk nyaralni,már levan foglalva.Pár nappal ezelőt(6 napja kb)szúró érzést éreztem a méhembe és kiszámoltam,h pont akkor volt peteérésem amikor lefeküdtünk.A mensim 4 napja nem jön meg,a méhem kemény.Bnőim szerint fenáll a terhesség esélye.De elvetetném mert ha az apja nincs mellettem nem bírom végig csinálni egyedül.Viszont nem tudom,h megérdemli-e,hogy elmondjam neki,ha kiderülne,h 100%,h terhes vagyok.Megérdemli,h tudjon róla?Ti mit tennétek a helyemben?Kérlek kioktatást ne írjatok,mert így is pocsékol érzem magam,tudom,hogy hiba volt.)előváladéktól lehetek max terhes)
2008. febr. 23. 20:13
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
jaa és semmivel sem védekeztünk:S:(
2008. febr. 23. 20:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ez mikor tortent, hany hete fekudtetek le??Szerintem minel hamarabb vegyel egy tesztet, hogy kideruljon, mi van.
2008. febr. 23. 20:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz terhes, csinálj egy tesztet. Azt neked kell eldönteni, hogy elmondod-e a majd a srácnak vagy sem, de szerintem ha tényleg nem akarod a gyereket, akkor felesleges elmondani neki, talán jobb, ha nem tudja.
2008. febr. 23. 20:29
 4/13 A kérdező kommentje:
ez február 8-án történt...és szerdán-csütörtökön kellett volna megjönnie...
2008. febr. 23. 20:34
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Tudjon róla hogyha teherbe ejtett,s ha elakarod vetetni,akkor fizesse ő az abortuszt!Ha nem is akarja az egészet akkor bár a felét!Ha már felcsinált,s nem akarjátok a gyereket akkor válaljon felelősséget is!Ne csak te szenvedj!
2008. febr. 23. 22:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen fenáll. Oktatást nem írok, szerintem bűnhödsz, őrlödsz te most magadban eleget. A levélből nem derül ki, hogy hány éves vagy. Hogy megérdemli ezt hogy megtudja?

HA fiatalok vagytok, nem hiszem, hogy meghatná..ha már kicsit idősebbek vagytok, ha nem is most, de későbbiekben biztosan megérne egy beszélgetést.

Én azt mondom, várd meg míg kiderül mi lesz! Nem vagyok az abortusz híve, sem a felelőtlen gyerekvállalás híve!

Írd meg mi letta teszt eredménye. pusz

2008. febr. 23. 22:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyátalán nem biztos, hogy terhes vagy, mindenképpen tesztelj, ha még pár napig nem jönne meg! Szerintem még nagyon fiatal vagy, így a peteérésedet sem tudod pontosan kiszámolni, még felnőtt nőknél is van rendkívüli peteérés!

Ha teszteltél és terhes vagy, akkor szerintem feltétlen el kell mondanod neki, tudnia kell róla, sose lehet tudni, lehet hogy vállalná! Kitartás és bátorság!

Ha szerencséd lesz és nem vagy terhes, legközelebb mindenképp védekezzetek, nem szabad rizikóztatni! :)

2008. febr. 24. 07:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
próbáltam beleképzelni magam a helyedbe. Ha megtartanád a babát és nevelni szeretnéd, akkor mindenképp elmondanám a fiúnak. Ha megtartanám és örökbe adnám, akkor valószínűleg elmondanám, de nem bizti. Ha viszont elvetetném, akkor nem szólnék neki. Nem hiszem hogy olyan fiatal, hogy ne ismerné a szex veszélyeit és a védekezés módszereit. Ha ennyire bunkó volt és nem volt hajlandó vigyázni rád, egy abortusz hírével se lehet megnevelni. És ugye ha már eldöntötted, akkor nekem nem kellene az ő lelkizése. Még a végén kitalálja hogy akarja azt a gyereket, vagy mittudomén. Épp elég lelki teher lesz neked egy életre a tudat, hogy abortuszod volt. Főleg ha ne adja Isten, következményei maradnak. Szóval én tesztet csinálnék és abortusz esetén magam intézném a dolgokat.
2008. febr. 24. 12:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Az abortusz sok következménnyel járhat, testileg is lelkileg is. Miért nem gondolkodsz örökbeadáson? A nyílt örökbeadás esetén még csak végleg elszakadnod se kell a gyerekedtől.

[link]

2008. febr. 24. 12:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne rágd magad ezen addig, amíg nem biztos. Majd írj mi lett! Én elmondanám neki, de azért mert én mindig elmondok mindent mint a jókislány:) Neked attól még nem kell. De ha találkoztok... szerintem ez egy lecke lenne neki is biztosan, hogy hoppá, jó lenne ám odafigyelni a jövőben, hogy többször ilyen ne fordulhasson elő.
2008. febr. 24. 19:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!