Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki lenézi azokat, akik nem diplomásak, és/vagy nem otthonról dolgoznak, mert szerinte azok tanulatlan rabszolgák, az miért csodálkozik, ha nincs senkije?
Figyelt kérdés
Még a diplomásokat is, ha munkahelyre járnak. És ezt még a partnereivel is közli, majd mikor lelépnek tőle, még ő áll neki, hogy "Ugye megmondtam..."ma 19:07
1/6 anonim válasza:
Én nem értem ezt a kérdést, pedig diplomás vagyok 🤭
Van egy ember, aki mindenkit lenéz, emiatt elfordulnak tőle a többiek és ez őt zavarja, vagy csak benned merült fel, hogy őt ez zavarja?
2/6 A kérdező kommentje:
Első, nem néz le mindenkit, csak azokat, akik nem szellemi munkát végeznek, főnök nélkül. Szerinte aki munkahelyre jár, az buta, szolga. Ő keres társat, de mindenki lelép mellőle, elég gyorsan.
ma 19:14
3/6 anonim válasza:
"Szerinte aki munkahelyre jár, az buta, szolga"
Végül is, mond valamit. Majd egyszer talál olyan társat, akivel hasonló a gondolkodásuk.
4/6 anonim válasza:
Amit a munkahelyről mond, abban igaza van. Tényleg csak egy szolga az, aki odamegy, hiszen a főnök parancsait köteles teljesíteni, ráadásul, ha meg van szorulva, akkor köteles eltűrni a csicskáztatást is.
Munkahelyen akkor jó dolgozni, ha magas beosztásban van az ember, ritka értékes munkát csinál, és
milliós fizetése van.
Mert akkor kinyalják a fenekét, még a főnök is.
5/6 anonim válasza:
Egy baj van ebben az országban: mindenki annyira nagyra van önmagától, így mindenki lenézi a másikat 1000-el: a diplomás a nem diplomást, a szegény a gazdagot, a gazdag a szegényt. Tehát itt majdnem mindenki agyában rendet kellene önmagának tenni e téren.
6/6 anonim válasza:
Te kérdező,...ha valaki diplomas, és mumkahelyen alkalmazott, de otthonrol dllgozik, az oké, de ha bejar, az mar rabszolga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!