Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha egy párkapcsolatban az erősebbik nem a tanulatlanabb?
Okos csaj Vs. Buta pasi
Sokat kereső csaj Vs. Keveset kereső pasi
Ha titeket nem zavar,nem gáz.Engem viszont mint Nőt zavarna,ha nem tudnék felnézni a páromra...Márpedig ha tanulatlanabb nálam,akkor biztos nem tudnék :S De ha férfi lennék,akkor se kéne magamnál okosabb csaj,mert nem tudám magmat férfiasnak érezni mellette.
De mondom,ha ez titeket nem zavar,akkor semmi baj nincs vele.Mindenki úgy él,ahogy akar,azzal,akivel akar:)
nekem nem jön be.
pont ezért gondolok sajnálkozva az ilyen párokra.
ha intelligens a férfi és kellően tájékozott, érdeklődő, sokoldalú, akkor azért tűrhető.
viszont, ha kevesebbet keres, nem gond. szerintem.
persze a férfit frusztrálhatja, ami kihat a kapcsolatra is.
A diploma nem garantálja, hogy valaki intelligens és jó partner is egyben. Nagyobb az esélye, hogy tájékozott, de közel sem biztos, hogy szimpatikus lesz a személyisége.
Én diplomás vagyok, az egyetemen láttam, hogy a hallgatók többsége elég szakbarbár, nem éppen intelligensek még a köztérsasági ösztöndíjasok sem, a tanultakon kívül mást nem nagyon tudnak szóval nem tudnám elképzelni őket partnernek, barátnak. Persze van egy-két kivétel, de csak azért, mert egy területen tanulunk, nem lesznek kívánatosabbak.
Apámnak csak szakmunkás végzettsége van, vállalkozó, tájékozott, művelt, beszél két idegen nyelvet, pedig nem volt lehetősége tanulni, ráadásul jóképű férfi és nagyszerűen kijön anyukámmal, aki diplomás, de kevesebbet keres nála.
Persze általában mindenki jobban érzi magát a hasonlók körében.
Ja, és vannak diplomák, amikkel kitörölhetik a feneküket a végzettek: kommunikáció, könyvtár, művelődésszervező, szociálpolitika szak, ezeknél egy só szakma többet ér.
Persze sok a bunkó szakmunkás, az egyetem legalább a lehetőséget, közeget megadja, hogy fejlődj. Egy szakmunkásképzőben meg nem éppen válogatott a társaság.
Minden azon múlik, mivel töltöd a szabadidődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!