Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hezitálok, hogy mi legyen:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hezitálok, hogy mi legyen: lezárjam a kapcsolatot vagy folytassam?

Figyelt kérdés

jan. 15. 19:14
A kérdező szavazást indított:
Szakítsak?
Próbáljam meg tovább?
4 szavazat
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:
Kb. 1 éve vagyunk együtt 40 évesek vagyunk. Nekem van már egy óvodáskorú gyerekem a házasságomból. Hetente felváltva neveljük. A barátommal sok a problémánk.Jelenleg olyan helyzetben van, hogy nem tudna egy darabig túl sokat beletenni a kapcsolatba.Elvileg szeret és fontos vagyok neki legalábbis azt mondja, de én ezt nem így érzem. Szeretné összeszedni magát amihez elmondása szerint hónapokra van szüksége. Én már kezdek nagyon belefáradni ebbe a kapcsolatba, szeretemm, de nem érzem jól magam ebben a kapcsolatban összességében. Viszont ő volt az első szerelmem 18 evesen és valamiért úgy érzek iránta mint senki iránt. Döntenem kellene, hogy mi legyen mert szeretnék haladni valamerre az életemben de ez az érzelmi rész miatt nagxon nehéz. Ha bárkinek van vm javaslata (légyszi ne osszatok) jól jönne, lehet más megvilagításba kerül vm és lehet az segítene. Bocs, hogy hosszú lett!
jan. 15. 19:14
 2/45 anonim ***** válasza:
100%

"Elvileg szeret és fontos vagyok neki legalábbis azt mondja, de én ezt nem így érzem."

Ha nem érzed, hogy szeret és fontos vagy neki, akkor szerintem nincs min agyalni tovább.

jan. 15. 19:27
 3/45 anonim ***** válasza:
Az egész leírásodban azt fejtegeted, mennyire xar a kapcsolatod. Szóval mi is a kérdés?
jan. 15. 19:32
 4/45 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Volt már vkvel olyan, hogy szar volt a kapcsolata de rendbe tudták hozni?
jan. 15. 19:35
 5/45 anonim ***** válasza:

"Szeretné összeszedni magát amihez elmondása szerint hónapokra van szüksége."

Mikkel küzd pontosabban?

jan. 15. 19:38
 6/45 A kérdező kommentje:
Szeretne fizikailag és lelkileg is jobb állapotba kerülni, hogy teljes értékű párként tudjon funkcionálni.
jan. 15. 19:40
 7/45 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Szeretne fizikailag és lelkileg is jobb állapotba kerülni, hogy teljes értékű párként tudjon funkcionálni."

Ez konkrétan mit takar?

Amúgy ha látnám rajta a tényleges igyekezetet, nem csak duma lenne, akkor adnék még egy esélyt a dolognak.

Ha viszont csak "hamukázik", hogy "jaaaj még kell pár hónap" és semmi fejlődést nem ltnék, akkor ne húzza az időmet.

Emellett a köztetek lévő kapcsolaton is kéne dolgozni, nem csak magán.

jan. 15. 19:46
 8/45 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy tényleg igyekezne-e vagy kamu. Ez akkor derülne ki gondolom, ha folytatnám és várnék türelmesen. Csak ez nehéz mert közben félek csak újabb csalódas lenne és sérülnek miatta és már nincs tartalékom érzelmileg teljesen nullán vagyok szinte.
jan. 15. 19:50
 9/45 anonim ***** válasza:

6: Ez nem elég nyomós indok ahhoz, hogy távol tartsa magát tőled.

Ha van valami konkrét, mittomén betegsége van vagy függősége és épp elvonón van, leégett a lakása és szeretne túlesni a helyrehozatal dandárján.. ilyenek szolgálhatnak csak valós indokul.

Mert ezek tényleg zavarják, akadályozzák a szerelmi életet.

Minden más azt jelenti, hogy nem veled akar lenni, mert bár békés az élete, nincsen zavaró tényező, más dolgok jobban érdeklik, szivesebben csinálja.

Nincsen családja, exe?...

jan. 15. 19:53
 10/45 anonim ***** válasza:

"Szeretne fizikailag és lelkileg is jobb állapotba kerülni, hogy teljes értékű párként tudjon funkcionálni."

Hát akkor add meg neki. Ha sikerült rendbehoznia magát, akkor tárt karokkal várod vissza, de addig ne keressen, mert neked ez így kevés.

jan. 15. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!