Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A történet a következő:tavaly megismerkedtem egy sráccal,akivel majdnem jártam de kavartunk,smárotlunk stb.,de neem feküdtünk le.(Ez mind nyaralás alatt történt mert a családunk együtt nyaralt.Neki és nekem is volt egy romlott kapcsoltunk odahaza.)Aztán neem keresett engem,nem jött el a találkozókra.Nem beszéltünk fél évig és msnen fél év múlva karácsony körül rám köszönt,h látta a képeimet és ,h mennyit változtam,csinosabb, vagyok.2 hónapig folyamatosan bókolt,de nekem akkor egy tartós kapcsolatom volt.Szakított velem az a srác akivel akkor voltam.Erre ez a másik még jobban elkezdett nyomulni,találkoztunk,újból föllobannt köztünk az a "láng".Aztán volt egy házibuli,mindketten sokat ittunk.Túl sokat.És mivel ő nem élvez el könnyen(ezt ő mondta és télleg így is volt) nem tudtunk parancsolni magunknak és lefeküdtünk.És együtt is aludtunk.De nem élvezett el.Azóta a srác nem keresett,de párszor összefutottunk szinte csak haverként néztünk egymásra a történtek után.Elhatároztam,hogy engem többé nem érdekel,idén is velük megyünk nyaralni,már levan foglalva.Pár nappal ezelőt(6 napja kb)szúró érzést éreztem a méhembe és kiszámoltam,h pont akkor volt peteérésem amikor lefeküdtünk.A mensim 4 napja nem jön meg,a méhem kemény.Bnőim szerint fenáll a terhesség esélye.De elvetetném mert ha az apja nincs mellettem nem bírom végig csinálni egyedül.Viszont nem tudom,h megérdemli-e,hogy elmondjam neki,ha kiderülne,h 100%,h terhes vagyok.Megérdemli,h tudjon róla?Ti mit tennétek a helyemben?Kérlek kioktatást ne írjatok,mert így is pocsékol érzem magam,tudom,hogy hiba volt.)előváladéktól lehetek max terhes)
2008. febr. 23. 20:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

bocsi hogy ilyet kérdezek, de ez volt neked az első szex? mert ha igen, akkor ilyenkor általában késni szokott a menzesz mindig.

Egyébként én is jártam már így egyszer, de nem lett belőle gyerek. Fájt a méhem, hányingerem volt, stb. de szerintem csak bebeszéltem magamnak nagyon. És amúgy fel is fáztam rendesen, és attól fájt a hasam. Remélem inkább felfázás a tiéd is, nem pedig gyerek :S

2008. febr. 24. 19:57
 12/13 A kérdező kommentje:
a teszt pozitív lett...
2008. febr. 26. 14:49
 13/13 anonim válasza:
100%

uhhh hát nem semmi!

én a helyedben inkább elmondanám a srácnak, és aztán szolnék a szüleidnek...mert jobb ha tudsz tényekkel eléjük állni( mit szeretnél te, a fiu mit gondol, stb)

Sok sikert hozzá. Remélem minen pozitivan sül el, vagy azt hogy a teszt tévedett( ami elöfordulhat)

Ha félsz közölni bárkivel is bármit, akkor elöször menj el dokihoz h. megnézze tuti terhes vagy-e. ha az vagy, akkor nincs mit tenni beszélned kell a fiuval és a szüleiddel is.

Sok szerencsét, szurkolok neked!

üdv

2008. febr. 27. 19:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!