Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?
bocsi hogy ilyet kérdezek, de ez volt neked az első szex? mert ha igen, akkor ilyenkor általában késni szokott a menzesz mindig.
Egyébként én is jártam már így egyszer, de nem lett belőle gyerek. Fájt a méhem, hányingerem volt, stb. de szerintem csak bebeszéltem magamnak nagyon. És amúgy fel is fáztam rendesen, és attól fájt a hasam. Remélem inkább felfázás a tiéd is, nem pedig gyerek :S
uhhh hát nem semmi!
én a helyedben inkább elmondanám a srácnak, és aztán szolnék a szüleidnek...mert jobb ha tudsz tényekkel eléjük állni( mit szeretnél te, a fiu mit gondol, stb)
Sok sikert hozzá. Remélem minen pozitivan sül el, vagy azt hogy a teszt tévedett( ami elöfordulhat)
Ha félsz közölni bárkivel is bármit, akkor elöször menj el dokihoz h. megnézze tuti terhes vagy-e. ha az vagy, akkor nincs mit tenni beszélned kell a fiuval és a szüleiddel is.
Sok szerencsét, szurkolok neked!
üdv
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!