Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most ilyenért besértődni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ilyenért besértődni és örjöngeni?

Figyelt kérdés

Évzárón voltam, azt hittem egy óra alatt végzek, de másfél órával tovább tartott (református suli, volt még istentiszteletis benne)

Ahogy hazaértek jöttem fel msnre, mint megígértem páromnak. Erre telejsen ki van borulva, hogy de ne nézzem már hülyének, nem tartott addig meg stb..

Soha, sehova nem járok el, egséz évben csak a suli, itthon, meg náluk vagyok. Soha nem bulizok, barátaim nem sokan vannak. És mégis azt hiszi, hogy én most valahol csavarogtam. Most hogy lehet egy iylen szakítóok a szemében? Miért nem elhetezt felfogni hogy később végződött, mint gondoltam?

2011. jún. 19. 14:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a barátod egy diktátor. ne hagyd, hogy irányítson és az uralma alatt tartson. és ha csavarogtál volna, akkor mi van? nem lehet egyet sétálni a bnőiddel? nyilván nem az utcán fetrengsz belőve, akkor meg?
2011. jún. 19. 14:21
 2/13 anonim ***** válasza:
menekülj tőle amint tudsz!
2011. jún. 19. 14:21
 3/13 anonim ***** válasza:
istenem, ilyen kérdést feltenni.. már a nap végére kibékültem, mekkora problémátok van..
2011. jún. 19. 14:26
 4/13 anonim ***** válasza:
utolsónak: pont ez a baja, hogy ilyen semmi kis ügy miatt szakítani akar a gyerek. ha nem fújná fel a srác, nem kérdezné meg.
2011. jún. 19. 14:28
 5/13 anonim ***** válasza:
jah.. nem olvastam végig :$ mert nem gondoltam h ennyiből szakítás lesz xD, akkor hagyd ott tényleg.. van pár olyan pasi amék teljesen kiakarja sajátítani a barátnőjét :S
2011. jún. 19. 14:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Én sulimba jársz 100%.:D:D:D:D:D Bács-kiskun megye?:D

A kapcsolat alapja a bizalom. Ha az nincs meg, akkor nem lesz jó vége.:/

2011. jún. 19. 14:42
 7/13 A kérdező kommentje:

baksay suli?:D

Amúgy elhagyni nem fogom, ahhoz túlságosan szeretem. CVsak nem értem az iylen kiborulásait...

2011. jún. 19. 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Okosabb nők ilyenkor veszik a lapot és szakítanak, mielőtt eljutnának a verésig.
2011. jún. 19. 15:38
 9/13 A kérdező kommentje:

a szerelmes nők meg tudják, hogy nem veri meg őket a pasi...

Soha nem emelne rám kezet!

2011. jún. 19. 15:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Először viccelődik a rovásodra, aztán őrjöng, aztán véletlenül meglök... fokozatosan jön az ilyesmi.
2011. jún. 19. 15:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!