Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenért besértődni és örjöngeni?
Évzárón voltam, azt hittem egy óra alatt végzek, de másfél órával tovább tartott (református suli, volt még istentiszteletis benne)
Ahogy hazaértek jöttem fel msnre, mint megígértem páromnak. Erre telejsen ki van borulva, hogy de ne nézzem már hülyének, nem tartott addig meg stb..
Soha, sehova nem járok el, egséz évben csak a suli, itthon, meg náluk vagyok. Soha nem bulizok, barátaim nem sokan vannak. És mégis azt hiszi, hogy én most valahol csavarogtam. Most hogy lehet egy iylen szakítóok a szemében? Miért nem elhetezt felfogni hogy később végződött, mint gondoltam?
Én sulimba jársz 100%.:D:D:D:D:D Bács-kiskun megye?:D
A kapcsolat alapja a bizalom. Ha az nincs meg, akkor nem lesz jó vége.:/
baksay suli?:D
Amúgy elhagyni nem fogom, ahhoz túlságosan szeretem. CVsak nem értem az iylen kiborulásait...
a szerelmes nők meg tudják, hogy nem veri meg őket a pasi...
Soha nem emelne rám kezet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!