Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány, ha 20 éves fiúval jár, az nem, , ciki" vagy ilyesmi?
Fiú vagyok, és megismertem egy nagyon értelmes szép csajt, csak nem tudom, h a többi ember, főleg a szülei mit mondanának erre.
Mondjam meg neki, h bocsi, de túl nagy a korkülönbség, csak barátok lehetünk?
Az az igazság, hoy ha nem árulja el a korát akkor én simán kinéztem volna belőle, hogy legalább 17 éves, de ez így nagy vonalakban igaz az összes tinilányra. Idősebbnek néznek ki 2-3 évvel.
Amúgy persze, a korom beliekkel sokkal több a közös téma stb., de nem azért jelentkeznek nálad kevesen, mert mindenki 15-16 évesekre bukik, hanem mert sok visszautasítás érte őket, vagy éretlenek.
Az a kijelentés hogy a mai lányok korábban érnek lehet hogy biológiai szempontból (mivel tele van hormonokkal az ivóvíz amiket nem tudnak kiszűrni) megállja a helyét, de érzelmileg és agyilag semmiképpen sincsenek előrébb (ha nem visszafejlődöttebbek). Az hogy fiatalon lefekszenek mással főleg nem érettségre utal. 20 évesen egy 15 évessel nem hinném, hogy egy hullámhosszon lennétek, még relative gyerek pár év/hónap és rájön hogy nem akarja magát elkötelezni (előjön belőle a ...). Szerintem ezt még gondold át...
Nem irigység semmi ilyesmi, nekem is volt fiatalabb barátnőm, ismerőseimnél is láttam az ilyen dolgok végét.
23/F
Nem sok ilyen van, de ismerek 2 párt amelyiknél a lányok 15-16 évesek voltak, fiúk 20 körül, egyik pár már összeházasodott, lassan a másik is tervezi. :)
Nem az életkor kell nézni hanem azt, hogy mennyire alkalmas egy kapcsolatra vagy mennyire nőne fel hozzá. Viszont szerelem nélkül ne gyertek össze, úgy felesleges.
Értelmetlen általánosítani. A kis 15 éves csitritől a 15 éves értelmes lányig minden megtalálható. Ha annyira adsz a környezeted véleményére, akkor nyilvánvalóan neked olyan barátnő kell, amilyet a társaid elfogadnak. Ami persze elég hülye felfogás.
Senkinek semmi köze ahhoz, hogy te hogyan és kivel éled az életedet. Persze, biztos majd mondják a magukét a barátaid, de ha látják, hogy kitartasz mellette, akkor úgyis abba fog maradni a fikázás.
Egyedül rajtad múlik, neked kéne tudni, hogy mit akarsz.
Én is 15 éves lány vagyok, és engem egészen biztosan nem zavarna, ha egy 20 éves pasival járnék, mármint nem zavarna a kora. És hogyha van közös témátok, megértitek egymást a korkülönbség ellenére is, és persze mindketten akarjátok, akkor ez egy működőképes dolog tud lenni.
Arra azért számítsatok, főleg Te, hogy lesz egy pár ember, akik emiatt lefognak téged szólni, de nem feltétlenül kell foglalkozni más véleményével.
Mindenképp jöjj össze vele ha tetszik, mivel a veled egy körú nők 28-30 évesekre pályáznak úgy is...
24/F
Ha Te magad is azt mondod hogy érett a lány és vonzódsz hozzá, tetszik neked, jól érzed magad vele, akkor miért ne ? A kor nem számít, persze az ember azt gondolhatja, hogy de hát nem egy körben mozgunk, mások a problémáink, ..stb. De elhiheted mindketten emberek vagytok és az hogy 5 évvel fiatalabb nálad a csaj nem azt jelenti hogy nem tudnál vele mindenről beszélni. Én 16 éves voltam mikor a 6 évvel idősebb barátommal összejöttem, azóta is is együtt vagyunk.. Lassan másfél éve:) Soha nem volt a korkülönbség miatt gondunk, megértjük egymást, minden jól megy. Soha nem érzem azt hogy ő most mennyivel idősebb lenne nálam... Egyszerűen csak élvezem hogy velem van, boldog vagyok vele. Egy próbát megér szerintem.:))
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!