Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 éves lány, ha 20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány, ha 20 éves fiúval jár, az nem, , ciki" vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, és megismertem egy nagyon értelmes szép csajt, csak nem tudom, h a többi ember, főleg a szülei mit mondanának erre.

Mondjam meg neki, h bocsi, de túl nagy a korkülönbség, csak barátok lehetünk?

2011. jún. 19. 08:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
32%

szerintem nagyon gáz, inkább a korodbeliek között keress

18/F

2011. jún. 19. 08:32
 2/27 anonim ***** válasza:
39%
hát mit akarsz te egy 15 évestől?:O bezzeg a korodbeli lányok, azzal vannak elfoglalva, hogy valakivel, aki korban hozzájuk illik, összejöjjenek, de a fiúk a fiatalabbakat keresik... pláne 15 évestől-.- jó hgoy nem az ovódában keresel barátnőt-.-
2011. jún. 19. 08:36
 3/27 A kérdező kommentje:

Miattam ne aggódj, volt már barátnőm és 1 évvel volt fiatalabb.

Ennek a csajnak tetszek és nem mondom, hogy nem jön be nekem de fura lenne..

Szerintem hagyom az egészet, am. igazad van, gázos :D

2011. jún. 19. 08:38
 4/27 TOMAtm ***** válasza:
81%
szerintem nem gáz.a mai lányok korábban érnek,és ha azt mondod h értelemes,aranyos csaj akkor miért ne járhatnátok.a szerelem vak(én hozzá szoktam tenni h hülye is)a mondás igy tartja.
2011. jún. 19. 08:38
 5/27 A kérdező kommentje:
Hát ez biztos, hogy így van
2011. jún. 19. 08:39
 6/27 anonim ***** válasza:
15%
Az én véleményem az,hogy ha egy felnőtt korba lévő férfi érint egy gyermeklányt,akkor a btk. szerint büntetendő!!!
2011. jún. 19. 08:42
 7/27 anonim ***** válasza:
82%

Dehogy gáz! Ne hallgass az előttem hozzászóló majomra, feltehetőleg csak irigykedik, mert neki 18 évesen is csak a 14 éves lánykáknál van sikere, ha van. :P

Ha mindketten úgy gondoljátok, hogy ez Nektek jó, akkor hajrá! :) Ne a többi emberrel foglalkozzatok!

Az már kevésbé egyértelmű, hogy találtok közös témát is... Akármennyire is értelmesek vagytok mindketten (különben igazán becsülendő, hogy ez fontos szempont Nálad, sajnos egyre kevesebben gondolják így...), egész más körben mozogtok, gondolom, a hölgy egyetemre jár, Te meg gimibe, egész más problémáitok vannak, a baráti körötök is egész más lehet stb. Ha valami miatt problematikus lehet a körkülönbség, akkor szerintem emiatt. De szerintem az, hogy kapásból elvessétek mindennek a lehetőségét, nem jó ötlet. Vágjatok csak bele bátran, aztán még az is lehet, hogy életre szóló dolog lesz belőle! ;)

Hajrá, sok boldogságot Nektek! :)

24/F

2011. jún. 19. 08:43
 8/27 anonim ***** válasza:
63%
a barátom 25 no problem:) 17/L
2011. jún. 19. 08:43
 9/27 A kérdező kommentje:

08:43-as

Félreértetted, én vagyok 20/F, ő 15 és fél/lány

Na ezt jólmegmondtam, amúgy köszi a válaszokat.

Egyébként pedig -az előtted szólónak- 14 év alatt számít kiskorúnak valaki, nem tudom mit magyarázol itt össze vissza

2011. jún. 19. 08:47
 10/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, agyilag érett rá akkor meg nagyon boldogok lehettek. Legalább tudom miért csak 25-től felfelé jelentkeznek nálam... :D

20/l

2011. jún. 19. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!