Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írhatott ilyet? Mit jelentene ez?
Szakított velem a párom kb 2honapja mert őt zavarja a korunk..de tudja,h beleszerettem bár bennem még körvonalazodott,h ő tényleg szeret v csak mondja..mind1 buliban írtam neki 1 smst h "én még mindig szeretem és nem értem miért kellett végetvetni ennek azt hittem h boldog v és ha én lennék neki a tökéletes akk nem foglalkozna ezzel" erre visszaírt,h "nekem se könnyű hidd el..de jobb így.az idő majd segít felejteni.én is szeretlek!"
ha ő szakított akk h írhat ilyet,h neki se könnyű???meg ez az "idő segít felejteni" olyan mintha nem is szeretne csak szálljak már le rola..lehet h én kombinálom tul de vhogy nekem ennek az egésznek "negatív" értelme van..
Ú, lehet, hogy a volt pasimmal jártál?! :)Vagy ez az üzenet sablonként benne van gyárilag a férfiaknak szánt telefontípusokban?!
Tudom, hogy nehéz, de hagyd a fenébe, nem érdemes az ilyenre időt fecsérelni. Ha tényleg szeretne, akkor nem hagyott volna el. Nehéz lesz, és sokáig fog tartani, időnként nagy szükséged lesz jóbarátokra, akik tartják benned a lelket, de hidd el, hogy megéri. Egyszer csak betoppan majd az, aki TÉNYLEG SZERET, és örülni fogsz neki, hogy nem ragadtál le az előző mellett. Kitartás!
ami azt illeti már megcsalt 1szer de ujrakezdtük szal azt elmondta vna...a korral jön állandoan és ebből az következik h nincs jövöje..
bár arra kiváncsi lennék h szerinted h szerethet az aki meg mer csalni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!