Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetnek komoyl érzelemi vagy csak a szex miatt találkozna? Fiúk ti ha ilyet írnátok az mit jelentene?
Régebben volt egy szerelem,aki "sajnos nős",elvileg a ygerekek miatt nem mer válni,de kitudja.Annó azt állította h. szerelmes belém és én is az voltam(nem csak a szex miatt találkottunk, volt h. csak 5-10 percre összefutottunk vagy elmentünk ebédelni).
Most újra felvettem vele a kapcsolatot,mert eszem,be jutott h. milyen jó volt vele és ő ezt írta: "Nem esett rosszuil egyáltalán, amit írtál, és nem gondolok rólad semmi rosszat, csak csupa jót.Ha a mostani párod hiányozna, akkor nem szabad kockáztatnod.Ha szeretnél velem találkozni, akkor nyugodtan írd meg."
Ez most mit jelenthet?Érezhet még irántam valami komolyat vagy ez csak egy olyan duma, h. csak a szexre kellenék.
Próbáld ki!!
Ha csak szexeltek egyet azis jó,de lehet hogy télleg komolyak a szándékai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!