Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azért nem kellek egy fiúnak se mert félig arab vagyok?
Akár előnyödre is válhat.
Azt mindenképp tedd világossá a "lehetséges" pasiknál, hogy semmilyen komolyabb arab vallási dolgot, szokást nem tartotok. Sokan élnek tévhitekben, amiket esetleg el kell oszlatni. Pl. hogy apád nem fogja agyonverni, ha megcsókol. Vagy ha nem vesz feleségül az első szex után stb....
Nem a származás a lényeg, de sokaknak nem világos, hogy nem mindenki terrorista vagy erőszakos aki arab...
30F
nincs kedved privát üzihez?:D én imádom az arabokat :D
sőt bennem török vér folyik :)
Szia!
Én hasonló vagyok mint te, aki a kérdést feltetted, félig arab...csak fiúban és pár évvel idősebb. Én is inkább a hátrányát érzem, annak ellenére h csak kevesek veszik észre illetve a nevem sem tipikus arabos. Szóval én nem kötöm senki orrára, max ha rákérdez... Előnynek egyáltalán nem mondanám; nem vettem észre h ettől jobban kellenék csajoknak, miután megtudták.
A válasz megírásának időpontja: 06-23 20:14
De lenne kedvem :) Írj!
Ostoba hozzászólások már megint...
miért kell a muszlimokat mondjuk terrorista, vagy vadállatként feltüntetni? Komolyan nem értem.
Ha megöl valakit nálunk egy muszlim, akkor az összes arab, török olyan??? Akkor ha egy magyar pedofil megerőszakol egy kislányt, akkor az összes férfi az???
A válasz: NEM!
Én nagyon irigyellek, hogy félvér vagy. Hidd el, egypár év, és a legjobb pasik a lábaid előtt fognak heverni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!