Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azért nem kellek egy fiúnak se mert félig arab vagyok?
Alighanem a kulturális különbség az oka, pontosabban az, hogy a korodbeli fiúk kb. semmit nem tudnak az arab világról, max. amennyit hallanak híradókból, stb, de az persze közelében sincs a valóságnak.
Nem értik, ki, vagy mi vagy, ezért inkább kerülnek, mert azt hiszik, hogy arab terrorista vagy, vagy fundamentalista muzulmán, stb. Amit az ember nem ért, vagy nem ismer, attól rendszerint fél és kerüli, mivel ez egyszerűbb és kisebb kockázattal jár, mint a megismerés és az elfogadás.
Vagy az is lehet, hogy tévesen cigánynak hisznek, vagy ilyesmi, ami megint csak a tájékozatlanságból és butaságból fakadó előítélet hibája.
Milyen származású vagy? Kicsodád arab? Apud, anyud, mind2?
Különleges vagy akkor, nem kell szégyellned :)
Aki meg pusztán csak a neved alapján dönt úgy, hogy elkerül, az olyan ember lehet, akiért nagy valószínűséggel nem kár, jobb is, ha olyannal nem hoz össze az élet.
Nem kell aggódnod, nem mindenki annyira ostoba, hogy az apád és a neved elriassza. Nem ezek döntik el, milyen ember vagy, szóval csak türelem, majd jön előbb-utóbb valaki, aki érdeklődni fog irántad :)
én imádom az arab fiúkat :)
biztos van ez fordítva is!
Egy képet tehetnél fel , kíváncsi lettem :D
amúgy engem ez nem akadályozna , ez semmit sem jelent .
15/F
Nekem van egy arab ismerösöm, aki fejkendöt hord, de életemben annyira gyönyörü Nöt még nem láttam és olyannyira kedves, hogy olvadok töle. Sajnos a vallása az akadály, ha az nem lenne, akkor esküszöm elvenném feleségül.
Pont a vallás és a hovatartozás érdekel a legkevésbé, mert ettöl többet érnek a szavak, tettek, érintések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!