Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy van ez?! 18/F [lányügy]
Van egy lány aki tökéletesen rám van szabva,minden téren és imádom!Valószínüleg én is teccem neki,de van barátja és nagyon feszült vagyok a közelébe-Még sosem éreztem magam hogy ennyire kilennék egy lány miatt :(
Röviden szerelmes vagyok belé! de [nagyon] és ez tarthatatlan hogy a nyaramat nélküle töltsem el.
Én egy idős vagyok a lánnyal..idősebb pasival jár szerinte az jobb,de én érettebbnek érzem magam az átlagnál,csúnya sem vagyok kaptam bókokat még a lánytól is!
És már csak 1 napom lesz hogy találkozzak vele.
Búcsúzzak vagy vessem be magam a vele szembeni görcsösséggel és a barátjával.
Sok dolgot nem tudok a lányról,az biztos hogy hozzám hasonlóan a poklot megjárta,és olyan hihetetlen szép és,és...mindegy válaszokat kérnék!
Mit tegyek?! tippek?!
18/Fiu
Miért csak szerintem oltári nagy tahó f@szság rámenni egy olyan csajra, akinek barátja van?
Tudod mit? A legjobbakat remélem neked, gyere össze vele, és majd egy idő múlva egy srác vigye el tőled. Mint, ahogy te elveszed ( talán, bár ha nem ribanc a csaj, akkor nem ) ettől a gyerektől.
Szép nyarat.
"...rámenni egy olyan csajra, akinek barátja van"
"...egy srác vigye el tőled"
"...ahogy te elveszed"
1.) Már bocsi, mik vagyunk mi, egy zsák krumpli? Nem lehet "elvenni", ha nem akarunk menni.
"bár ha nem ribanc a csaj, akkor nem" lehet elvenni
2.) Nem fordulhat elő, hogy jár valakivel, mert szimpatikus neki, de akit most megismer, az mélyebb és többet jelent? Ugyanmár! Nem lesz attól valaki ribanc, hogy megismer valakit, aki jobban tetszik és szakít az aktuálissal. Ha párhuzamosan visz két kapcsolatot, talán. De azért ne durvulj el!
Gondolom elhagyott valaki és ezért vagy ilyen keserű, de ettől nem a másik srác lesz a hibás!
Ha igazi a kapcsolat, semmi esélye másnak. Ha nem, akkor pedig érdemes próbálkozni, mert talán tényleg egymáshoz illenek ők ketten!
Változatlanul drukkolok!
27/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!