Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy van ez?! 18/F [lányügy]

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tökéletesen rám van szabva,minden téren és imádom!Valószínüleg én is teccem neki,de van barátja és nagyon feszült vagyok a közelébe-Még sosem éreztem magam hogy ennyire kilennék egy lány miatt :(

Röviden szerelmes vagyok belé! de [nagyon] és ez tarthatatlan hogy a nyaramat nélküle töltsem el.

Én egy idős vagyok a lánnyal..idősebb pasival jár szerinte az jobb,de én érettebbnek érzem magam az átlagnál,csúnya sem vagyok kaptam bókokat még a lánytól is!

És már csak 1 napom lesz hogy találkozzak vele.

Búcsúzzak vagy vessem be magam a vele szembeni görcsösséggel és a barátjával.

Sok dolgot nem tudok a lányról,az biztos hogy hozzám hasonlóan a poklot megjárta,és olyan hihetetlen szép és,és...mindegy válaszokat kérnék!

Mit tegyek?! tippek?!

18/Fiu

2011. jún. 15. 22:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az érettséged bizonyítandó bűvöld el a helyesírásoddal
2011. jún. 15. 22:57
 2/15 A kérdező kommentje:
kapkodtam,késő van inkább normális választ írj,köszi O.o
2011. jún. 15. 23:00
 3/15 anonim ***** válasza:
Nos, én azt javaslom, hogy ne várd meg a nyár végét! Hívd félre, és egy életed, egy halálod, mondd ezt el neki! Add meg a számod, és kérd meg, hogy keressen, ha úgy érzi, szerinte is van bennetek valami közös. Aztán hagyd magára a gondolataival, ne várj tőle azonnal választ, had rágódjon rajta! Ha nem akarja, nem keres, és eltelik a nyár, mire újra látod, feledésbe merül és tehetsz úgy, mint ha mi sem történt volna. Ha mégis akarja, keresni fog a nyáron, és akkor .... :))) SZóval, kivele! :))) 27/L
2011. jún. 15. 23:02
 4/15 A kérdező kommentje:
huh máris jobb napom van köszönöm :)
2011. jún. 15. 23:03
 5/15 anonim ***** válasza:
xd Végül csak összejött így a nap utolsó órájára
2011. jún. 15. 23:04
 6/15 anonim ***** válasza:
Aztán írd ám meg, mi lett! :)))) Megy a drukk! 27/L
2011. jún. 15. 23:04
 7/15 A kérdező kommentje:
köszi,huh majd valahogy btorságot veszek magamon ;) asszem már van is egy ötletem:)
2011. jún. 15. 23:07
 8/15 A kérdező kommentje:
köszi,huh majd valahogy bátorságot veszek magamon ;) asszem már van is egy ötletem:)
2011. jún. 15. 23:07
 9/15 anonim válasza:
na milyen ötlet? :)
2011. jún. 15. 23:09
 10/15 A kérdező kommentje:
titokzatos maradok,de lesz amit elárulok neki had rágódjon rajta :P
2011. jún. 15. 23:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!