Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel tudja egy huszonéves nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudja egy huszonéves nő elcsavarni hosszútávra (tehát nem csak szexre) egy 40-en túli férfi fejét?

Figyelt kérdés
Vajon értékelik ők (még) ha vele lenne a lánynak az első szexuális kapcsolata?
2011. jún. 14. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:
Írtam:)
2011. jún. 15. 00:23
 62/66 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ehhez különöseb praktika. Ha meg kell, akkor ott már baj van.

Egyébként nem értem miért kell általánosítani, huszonéves férfiak is lehetnek törődőek, odaadóak, kedvesek.

Ha valakinek 45 éves korára nincs még párja, azért azt megkérdezném,miért nincs neki stabil, kapcsolata, családja ha annyira tökéletes?

20 éves nő vagyok, és valóban vonzó egy idősebb férfi számomra is, nem az egzisztenciája miatt. De kapcsolatot én nem kezdenék velük. Mert tegyük fel gyereket akarsz, amihez azért kell hogy megismerjétek egymást. Te mondjuk 25, ő 50 éves lesz amikor gyereket vállaltok. Tindádzserként a gyermeketeknek lesz egy 70 körüli apukája, ha megéli. Arról nem is beszélve, hogy amikor, te a legszebb éveidet éled 30-35 éves korodban, ő már a 60as nyugdíjas éveit tapossa majd, Isten ne adja, de betegségekkel, és az idős kor velejáróival.

A szexualis élet meg vagy kivitelezhető lesz vagy nem,de nem lesz olyan aktív mint most, miközben te fiatalon, még nagyon is akarni fogod.

2011. jún. 16. 12:11
 63/66 anonim ***** válasza:
100%
ma 12:11-nél a pont:)
2011. jún. 16. 13:28
 64/66 A kérdező kommentje:

12:11

Szia:)

Azt írod, hogy számodra is "valóban vonzó" egy 40-es férfi. Érdekes, nem? Ez miért van szerinted?

Nálam az a szitu, hogy ők "A VONZÓAK", fiatalabbak sajnos nem... még ha pimaszul jóképű, jó testű, stb... akkor sem úgy nézek rá, mint FÉRFIRA, max megállapítom hogy igen, ő szép és ennyi. Ez betegség?:) Miért van szerintetek?

2011. jún. 16. 14:17
 65/66 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a korunkbeli fiúk többsége általában még szeret bulizni, inni, haverokkal lógni. Ami persze nem azt jelenti, hogy egy párkapcsolatban nem lennének jó társak. De mi nők külső szemmel csak azt látjuk, hogy egy negyvenes férfi már megnyugodott, a tapasztalat miatt azt gondoljuk, hogy jobban megtudjuk vele beszélni a dolgokat. Ezért van az, hogy vonzódunk az irányukba szerintem. Illetve mert ha egy huszénéves srác ad magára az úgy természetes, meg helyes mert fiatal, de amikor már 40 évesen kell jól kinézni nehezebb dolog. De ha valakinek sikerül az még vonzóbbá teszi.

De azért az, hogy tetszik, meg hogy egy életet leélni ekkora korkülönbséggel két külön dolog. Gondolj csak arra, hogy amikor te 35 éves leszel, ő nyugdíjba készül majd. Akkor már nem lesz ott az a végtelen sárm, és a vonzódás sem talán, a szexualitás meg hát nem tudom, de mindenesetre én nem kockáztatnám. Inkább egy korombelivel vagyok, akivel együtt öregszünk meg, és nem leszek, 40-50 évesen özvegy(remélhetőleg).

Ennek ellenére, ugyanúgy megnézem a 40 körülieket, és nagyon sok vonzó férfi van közöttük, akivel eltudnék képzelni valamit, de az nem egy közös élet, családalapítás.

2011. jún. 16. 19:46
 66/66 anonim ***** válasza:

Általában azok a nők, akiknek az idősebb pasik jönnek be, többnyire apakomplexusosak, mert elváltak a szüleik, és az anyjuk nevelte fel őket.

Nekem bizony a fiatalos, kisfiús arcúak tetszenek. Ezért szeretem a távol keleti férfiakat. Ők ilyenek.

2022. febr. 26. 22:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!