Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel tudja egy huszonéves nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudja egy huszonéves nő elcsavarni hosszútávra (tehát nem csak szexre) egy 40-en túli férfi fejét?

Figyelt kérdés
Vajon értékelik ők (még) ha vele lenne a lánynak az első szexuális kapcsolata?
2011. jún. 14. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:

21:33

titkos a mailed... vagymi:)

2011. jún. 14. 21:46
 52/66 anonim ***** válasza:
54%

Válaszolok. Nem fagyott rá:) nagyon is más jön be:D

Ne kattanj be azért:D Mindenkinek ott fáj ahol gyenge! ergo neked a fejed fáj. Nem velem van baj angyalka:)

2011. jún. 14. 21:48
 53/66 A kérdező kommentje:

21:48

Hány éves vagy cuncimókus?

2011. jún. 14. 21:50
 54/66 anonim ***** válasza:
45 :D
2011. jún. 14. 21:54
 55/66 anonim ***** válasza:
tsz-tag:legyünk öribarik.:)Hatalmas respect,szívemből szóltál,pedig én csak 22 éves vagyok.Vannak szerencsés emberek,akiknek nem kell évekig spórolni autóra és nem teszik össze a kezüket,amikor végre sikerül saját albérletbe költözni,ez van,el kell fogadni.Nem folytatnám itt a fikázódást,ha majd kihal mellőletek a faszitok,ott álltok majd egy félig felnevelt gyermekkel egymagatok,jó lesz nektek.Puszi
2011. jún. 14. 22:04
 56/66 A kérdező kommentje:

22:04

Nem tudom, esetleg elkerülte a figyelmedet, hogy a lakást meg a kocsit.... semmit se egy pasitól kaptam.

Szégyelljem össze magam, mert jól áll a családom? Nem fogom, ne haragudj. Mindezek ellenére dolgozom, pedig nem lenne muszáj. És abból élek amit keresek.

De persze Te ezt is biztosan jobban tudod.

Közöd pedig annyira sok van hozzá...

2011. jún. 14. 22:10
 57/66 anonim ***** válasza:

Szegény kérdező már bekattant:(

Amúgy meg ha a leggazdagabb lennél is buta vagy. Viszont sok pasi is bukik a pénzes csajokra, szóval lehet a pénzed kell neki, mert az eszed..... Hidd el nagyon sok férfit vonz a pénz. Sok példa van rá a környezetemben.

2011. jún. 14. 22:18
 58/66 anonim ***** válasza:

Hol írtam,hogy egy pasitól kaptad?Mutasd már meg...Én elfogadom,hogy van olyan réteg is,amelynek semmi gondja az életben,lehet szimplán unalomból elmegy dolgozni..mégis jó látni,ha valaki hasonlóan gondolkodik,mint én.(tsz-tag)

Egyetlen igazi problémám azzal,hogy 40-en túlit kerestek,az az,amit már leírtam.Tegyük fel,hogy minden szép és jó,te is bizonyára,mint ahogy a szüleid,biztosítani tudod majd gyermeked számára az anyagi jólétet..?,a gyereknek nem csak pénz kell,kell neki egy apuka is.Apuka és nem nagypapa,ha érted,mire gondolok.Na,de fáradt vagyok én már ehhez,meg hát senkinek semmi köze ugyebár,ez nem is egy olyan oldal.Szóval,amint azt már írtam is,rezsi,kaja,benzin,...:D

2011. jún. 14. 22:22
 59/66 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, ezer éve regisztráltam, megváltozott a mail is :) Egyébként meg senkinek semmi köze hozzá, mi jön be neki. Tsz-tag, keress magadnak barátnőt, ha van foglakozz vele. Mint már írták, a kérdező nem kérte a véleményed, csak ötleteket. Az ő döntése, az ő kapcsolata, nem tudom ez téged miért zavar. Nem is érdekel.
2011. jún. 14. 22:53
 60/66 anonim ***** válasza:
Adat módosítva, már tudsz írni :)
2011. jún. 14. 22:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!