Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel tudja egy huszonéves nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudja egy huszonéves nő elcsavarni hosszútávra (tehát nem csak szexre) egy 40-en túli férfi fejét?

Figyelt kérdés
Vajon értékelik ők (még) ha vele lenne a lánynak az első szexuális kapcsolata?
2011. jún. 14. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 tsz-tag ***** válasza:
65%
a kérdezőnek és az utolsó válaszolótol kérdem én...20 éves rendelkezte valamilyen használható végzettséggel?Dolgoztok már?Eltudjátok magatokat tartani?Netán tudtok főzni?Addig ne várjatok el ilyet 20 évesektől amíg ti magatok nem teremtitek meg a saját magatok egzisztenciáját.Ha eltartatni akarom magam én sem 20 éves lányt választanék magamnak..
2011. jún. 14. 19:01
 22/66 A kérdező kommentje:

Ahhh, gondolhattam volna!!! Mondjuk csodálkoztam is:DDDD

Hát üdv a klubban sorstársnő:)

Én nagyon-nagyon sokáig egyedül voltam, mert csak azért hogy kerülgessek valakit.... nem kell, inkább egyedül. Persze nem jó, de ez volt. Vettem kutyát inkább:)

És most megismertem azt az embert, aki azt hiszem értékel, figyel rám, beszélgetni is lehet vele:)

Persze egy dolog a külső, nyilván az is kell, hogy tessen neki(k), mert csinos, szép, fiatal, nőcisek vagyunk, stb. de önmagában kevés...

2011. jún. 14. 19:04
 23/66 anonim ***** válasza:

kedves utolsó válaszadó

én már egy éve egyedül élek,mosok,főzök,takarítok...dolgozok napi 9órát,levelezőn tnaulok,jövőre diplomázom...egyéb kérdés?

kérdező: már meg is ismerted ezek szerint ezt a 40-en túli férfit?

2011. jún. 14. 19:06
 24/66 tsz-tag ***** válasza:
100%
én is laktam évekig egyedül saját házban...nekem 2 kutyám volt...de azért próbálj meg válaszolni
2011. jún. 14. 19:06
 25/66 A kérdező kommentje:
Persze, a randizgatás izgalmas időszakát éljük - nem csak úgy általában kérdeztem:)))
2011. jún. 14. 19:08
 26/66 tsz-tag ***** válasza:
igen lenne egyéb kérdés...mégis mit dolgozol és milyen végzettséged van ha neked már meg van a fene nagy egzisztenciád?
2011. jún. 14. 19:08
 27/66 anonim ***** válasza:

még nincs végzettségem,mit mondtam jövőre diplomázom,és jelenleg egy irodában dolgozok..de ez csak egy átmeneti megoldás. egyébként meg mi ez a vallatás??

miért te mire vered ennyire a nyálad?? it csinálsZ?

2011. jún. 14. 19:11
 28/66 A kérdező kommentje:

Nézd, bár nem sok közöd van hozzá, főleg ebben a stílusban ahogy kommunikálsz, de elárulom hogy bár szerencsés helyzetben vagyok, mert a lakásomat, autómat kaptam a családomtól, de dolgozom már évek óta (20 fölött vagyok) nem apuci cégében, hanem alkalmazottként és el tudom tartani magam, valamint főzni is tudok, bár egyedül, magamnak nem szoktam, de régen a családnak sokat főztem tizenéves koromban és elég jól!

Remélem nincs további kérdésed.

2011. jún. 14. 19:13
 29/66 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le, egyes!
2011. jún. 14. 19:14
 30/66 tsz-tag ***** válasza:
100%
csak azért kérdem mert olyan elvárásaitok vannak a palikkal szemben 20 éves létetekre hogy ti még kanyarba se vagytok...semmivel nem tartotok előbbre a fiú kortársaitoknál.Ha minden vizsgám sikerült akkor péntektől banki szakügyintéző, és ha a mai vizsga is sikerült tb és bérügyi szakelőadó.Juli 1-től "igazi" munkahellyel
2011. jún. 14. 19:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!