Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudja egy huszonéves nő elcsavarni hosszútávra (tehát nem csak szexre) egy 40-en túli férfi fejét?
Ahhh, gondolhattam volna!!! Mondjuk csodálkoztam is:DDDD
Hát üdv a klubban sorstársnő:)
Én nagyon-nagyon sokáig egyedül voltam, mert csak azért hogy kerülgessek valakit.... nem kell, inkább egyedül. Persze nem jó, de ez volt. Vettem kutyát inkább:)
És most megismertem azt az embert, aki azt hiszem értékel, figyel rám, beszélgetni is lehet vele:)
Persze egy dolog a külső, nyilván az is kell, hogy tessen neki(k), mert csinos, szép, fiatal, nőcisek vagyunk, stb. de önmagában kevés...
kedves utolsó válaszadó
én már egy éve egyedül élek,mosok,főzök,takarítok...dolgozok napi 9órát,levelezőn tnaulok,jövőre diplomázom...egyéb kérdés?
kérdező: már meg is ismerted ezek szerint ezt a 40-en túli férfit?
még nincs végzettségem,mit mondtam jövőre diplomázom,és jelenleg egy irodában dolgozok..de ez csak egy átmeneti megoldás. egyébként meg mi ez a vallatás??
miért te mire vered ennyire a nyálad?? it csinálsZ?
Nézd, bár nem sok közöd van hozzá, főleg ebben a stílusban ahogy kommunikálsz, de elárulom hogy bár szerencsés helyzetben vagyok, mert a lakásomat, autómat kaptam a családomtól, de dolgozom már évek óta (20 fölött vagyok) nem apuci cégében, hanem alkalmazottként és el tudom tartani magam, valamint főzni is tudok, bár egyedül, magamnak nem szoktam, de régen a családnak sokat főztem tizenéves koromban és elég jól!
Remélem nincs további kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!