Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel tudja egy huszonéves nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudja egy huszonéves nő elcsavarni hosszútávra (tehát nem csak szexre) egy 40-en túli férfi fejét?

Figyelt kérdés
Vajon értékelik ők (még) ha vele lenne a lánynak az első szexuális kapcsolata?
2011. jún. 14. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 tsz-tag ***** válasza:
sajnos nem lehet törölni...szabályzatba is benne van hogy ha kéred a moderátort akkor sem távolítják el
2011. jún. 14. 20:58
 42/66 anonim ***** válasza:
100%
de értitek mi itt a baj,ő csak feltett egy kérdést,ami nem az volt,h helyesnek találsz e ennyi korkülönbséget...ti meg elkezdtettek kur-vázni,ez egyáltalán nem vall kurv@ságra..épp ellenkezőleg,nem akarok már a korombeliekkel nap mint nap beb@aszni,betépni,dug-ni össze vissza egy érett férfival szeretnék lenni!!
2011. jún. 14. 21:06
 43/66 anonim ***** válasza:
75%
Ott a pont. Egyébként, ha nem lenne a sok hülye, mert lássuk be sok van, nem ilyen lenne a megítélés. A kérdés pedig valóban nem erre vonatkozott.
2011. jún. 14. 21:07
 44/66 anonim ***** válasza:
75%
Ja. És a sok hülye vissza is ír rá, mert a hülye ő se tud a kérdésre felelni^^ amúgy meg feleltem és hozzá tettem valamit, de az már baj úgy látszik. Mi vagyok én kutya? Még szép, hogy van véleményem! Ha nem tetszik ne olvasd el és ne írj rá, aztán nem lesznek viták! A provokálás is egy egyfajta betegség-.-"
2011. jún. 14. 21:12
 45/66 A kérdező kommentje:

Ezeket nem érdekli mi volt a kérdést.

Túl sok itt a tizen-, huszonéves mitugrász.

2011. jún. 14. 21:12
 46/66 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ez csak egy meglátás, de ha szereted, akkor úgysem számít itt mit mondanak. Mivel tudod elcsavarni a fejét? Az úgyis jön magától, ha megismered. Ha meg már randizgattok, valamennyire már sikerült. Drukkolok, hogy összejöjjön :)
2011. jún. 14. 21:19
 47/66 A kérdező kommentje:

Persze, sikerült, nagyon is:) Randi randi hátán:)

Izgi. Csak szeretném mééééég jobban, teljesen... tudod:) de jön magától, ebben igazad van.

2011. jún. 14. 21:23
 48/66 anonim ***** válasza:
Értem én, de őt te ismered :) Tippet ugyna tudnék adni, hasonló szituban vagyok én is, de max priviben XD
2011. jún. 14. 21:33
 49/66 anonim ***** válasza:
75%
Végre bambák gyülekezete privátban:) meghallgaták imáimat:)
2011. jún. 14. 21:41
 50/66 A kérdező kommentje:

Én komolyan nem tudom az ilyenek mit keresnek itt!!

Ez az oldal fagyott a képernyődre??? Semmi más nem jön be??? Ez nekem magas!!!

2011. jún. 14. 21:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!