Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel tudja egy huszonéves nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudja egy huszonéves nő elcsavarni hosszútávra (tehát nem csak szexre) egy 40-en túli férfi fejét?

Figyelt kérdés
Vajon értékelik ők (még) ha vele lenne a lánynak az első szexuális kapcsolata?
2011. jún. 14. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 tsz-tag ***** válasza:
81%
kedves kérdező...ha már ekkora értéket a segged alá toltak...mert alád toltak ez tény és való...akkor végül is te sörösüveg visszaváltásból is megélnél már :) és bocs ha nem tetszik a hangnem...ingerült vagyok
2011. jún. 14. 19:19
 32/66 A kérdező kommentje:

tsz-tag

Azzal kezdtem, hogy szerencsés vagyok. Nem így volt?!

Még ha fájni is fog, elmondom szerintem mi a Te bajod. Féltékeny vagy, hogy a csinos és szép fiatal nők nem Veled, hanem számodra "papinak" titulált emberekkel vannak együtt. Ennyi.

2011. jún. 14. 19:27
 33/66 tsz-tag ***** válasza:
76%
kérdező...egy csomó kérdésem már nem is neked címeztem hanem egy másik kommentelőnek.Kinek mi a szép?Van barátnőm, sosem izgatott ha valaki meghízott deréktájt...a szépség mulandó, mint ahogy a 45 éves pali sármja is...erről ennyit.na szotyi
2011. jún. 14. 19:41
 34/66 Moszuke ***** válasza:
65%
vízpumpafogó
2011. jún. 14. 20:24
 35/66 anonim ***** válasza:
71%

szóval a bnőd meghízott deréktájra?:D

de engem tényleg az idősebb pasik vonzanak, imádom az őszhajszálakat,a kis ráncokat a szemük körül amikor mosolyognak!

nem kéne egy kölyökképű kis mitugrász :D

2011. jún. 14. 20:47
 36/66 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező, nem kell felvenni. Látod pont ez a stílus, amiért nekem sem kellenek a 20-as pasik. tisztelet a kivételnek. Az én párom is 43 lesz lassan :) Egyébként, mondjuk egyeseknek itt illemtankönyv kellene, és utána internet hozzáférés. Igazi férfi ilyen hangnemet meg sem engedne magának egy nővel szemben. Egyébként tsz-tag, a modoroddal magad minősíted, na meg a gyanút, hogy valamit nagyon kompenzálsz, ha így felhúzod magad.
2011. jún. 14. 20:48
 37/66 anonim ***** válasza:
75%

Hagyjátok már Tsz-t ő csak a frankót mondta meg:)

ha idős f@szra fáj a fogatok, akkor egészségetekre.

2011. jún. 14. 20:52
 38/66 tsz-tag ***** válasza:
100%
hát jó...akkor fogadjátok válaszaimat úgy mint szimpla véleményt és ne személyes kritikának.Csak szerintem nem természetes hogy 20 évesen 40 éves pali kell valakinek, ennyi.Nem fogom magam földhöz verni mert van itt az oldalon pár általam beütésesnek vélt lány...nálatok biztos hogy van szebb, jobb és normálisabb ember is.
2011. jún. 14. 20:54
 39/66 anonim ***** válasza:
100%
Attól még értelmes valaki, mert nem nézi jó szemmel az ilyen dolgot! Arról nem tehetünk, hogy beképzeltek vagytok, mert a ti értelmi szintettek nulla. Ennyi! Ti hordtok le jogtalanul, mert megmonndjuk a véleményünket ez milyen stílus? ***** libák, már csak ezt lehet mondani. Ja és egy 40 fölötti csak tisztességes lehet ugye? Ismerek nem egyet aki kapzsi, szemét állat, hűtlen 40 fölött! De ti Istenítsétek nyugodtan:S Tnyleg ***** pi**ák vagytokXD
2011. jún. 14. 20:54
 40/66 anonim ***** válasza:
Töröljék ezt a kérdést a f@szba. Ki van merítve a téma.
2011. jún. 14. 20:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!