Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, itt az igazság pillana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, itt az igazság pillanata, most valljatok színt, mi számít nektek egy pasiban?

Figyelt kérdés

Vannak nagyon sokan, akik szerint a külső számít, de ezt meg tudom cáfolni azzal, hogy látok szép lányokat kifejezetten bányarém pasikkal.

Vannak, akik szerint a belső számít, ezt is meg tudom cáfolni azzal, hogy sok lány szerint rendes vagyok, de "valamiért" mégse járnának velem...

Vannak, akik szerint egy pasinak sportosnak kell lennie, és akkor lesz nője, ezt is meg tudom cáfolni, mert van több olyan haverom is, akik sportosak, és mégse kellenek még egy bányarém csajnak sem.

Vannak, akik szerint egy pasinak gazdagnak kell lennie, szintén tudok ellenpéldákat, mert több magányos és gazdag férfiról hallottam.

És még sorolhatnám...

Na most, akkor ti jöttök lányok! Mi kell nektek egy férfiban?!

2011. jún. 14. 17:04
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

Ez nem ér!!!!!!!

Pont azért adtam választási lehetőséget, hogy válasszatok. Persze mindig a középút jobb, de az nem mindig van és abból nem lehet levonni semmit....

2011. jún. 20. 23:34
 52/54 anonim ***** válasza:

És mégvalami: ha megtudnám róla hogy így sajnáltatja magát mert egy akkora puhap.cs akkor nem kellene!

Tünés a számítógép elől és ki közösségbe normális nem felszínes lányokhoz!

Nem egy férfi mondta már nekem hogy több a rendes lány mint a férfi. Talán ők jó helyen kerestek, és méltóak a férfi névre. Nem kezdenek el áltaalánosítani. És ha próbálkoztál 30-40 nőnél? van még több mint 3milliárd ezen a földön, szóval nem épp reprezentatív a mintád.

Ne sírj!!!

2011. jún. 20. 23:37
 53/54 anonim ***** válasza:
Tudod a lányok nagy része érzelemalapon működik, illetve ott az a bizonyos "érzék". De igenis fontos a kinézet, bárki bármit mondjon, mert pl buliban valószínűleg nem a legcsúnyábbhoz fogsz odamenni, csak mert lehet, hogy ő kedves. És igen, a belső fontosabb, de ezt csak azután tudod meg, miután már többször találkoztatok. Szegénységben is lehet élni, akik a gazdagokat választják, nem mondom, hogy nem szerelmesek, ez is egyfajta "gyerekfelnevelési ösztön", vagy szimpla felvágás, illetve lustaság, hogy "a csuda sem fog dolgozni"
2011. dec. 22. 17:05
 54/54 anonim ***** válasza:
egyértelmű, hogy legyen humora, az a legfontosabb. de muszáj, hogy tetszen az arca, a szemei. Végül a személyisége legyen megfelelő,vagy valami olyan dolgot rejtsen a belseje, ami megfog. :)
2012. febr. 15. 21:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!