Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, itt az igazság pillanata, most valljatok színt, mi számít nektek egy pasiban?
Vannak nagyon sokan, akik szerint a külső számít, de ezt meg tudom cáfolni azzal, hogy látok szép lányokat kifejezetten bányarém pasikkal.
Vannak, akik szerint a belső számít, ezt is meg tudom cáfolni azzal, hogy sok lány szerint rendes vagyok, de "valamiért" mégse járnának velem...
Vannak, akik szerint egy pasinak sportosnak kell lennie, és akkor lesz nője, ezt is meg tudom cáfolni, mert van több olyan haverom is, akik sportosak, és mégse kellenek még egy bányarém csajnak sem.
Vannak, akik szerint egy pasinak gazdagnak kell lennie, szintén tudok ellenpéldákat, mert több magányos és gazdag férfiról hallottam.
És még sorolhatnám...
Na most, akkor ti jöttök lányok! Mi kell nektek egy férfiban?!
Ez az amit nem lehet megfogalmazni: kisugárzás, férfias erő
ez vagy van, vagy nincs...nem leírható,ésszel nem is felfogható...
legyen egy pár centivel magasabb nálam
fogjon meg a személyisége
legyen humoros, kedves, de lehessen vele komolyan beszélgetni
ne legyen tök csóró (nem kell sok pénz, de olyan normális életszínvonala legyen)
ne legyen igénytelen, legyenek normális ruhái, jó stílusa
ne legyen nagyon otthonülős, de szeressen filmet nézni, stb...
nem kell sportolnia, de ne legyen elhízva
17/L
Szeeegény srácok akik 3 cm-6 cm vel alacsonyabbak egy lánynál..
szegény srácok akik szegények, és emiatt nincs menő ruhájuk, és kajára is alig jut pénze...
Szegény srácok akik amúgy okosak, helyesek, szorgalmasak...
Szegény srácok azért nincs esélyük egy lánynál sem, mert ahogy az előző is írta az évárásait,..
. . nos ők már nem emberek a nők szemében
-külső:legyen magas,vékony,helyes arcú
-belső:kedves,okos,romantikus,figyelmes
Ennyi.
bocs, hogy nem jönnek be az alacsony pasik... azért én nem érzem magam nőnek egy törpe pasi mellett... és az is fontos
nem kell MENŐ ruha, normális legyen.... lehet turis is, tök mindegy, csak ne ilyen koszos szakadt kopott kinyúlt igénytelen ruhák
ki mondta hogy baj ha okos szorgalmas helyes?? te miről beszélsz? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!