Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, itt az igazság pillana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, itt az igazság pillanata, most valljatok színt, mi számít nektek egy pasiban?

Figyelt kérdés

Vannak nagyon sokan, akik szerint a külső számít, de ezt meg tudom cáfolni azzal, hogy látok szép lányokat kifejezetten bányarém pasikkal.

Vannak, akik szerint a belső számít, ezt is meg tudom cáfolni azzal, hogy sok lány szerint rendes vagyok, de "valamiért" mégse járnának velem...

Vannak, akik szerint egy pasinak sportosnak kell lennie, és akkor lesz nője, ezt is meg tudom cáfolni, mert van több olyan haverom is, akik sportosak, és mégse kellenek még egy bányarém csajnak sem.

Vannak, akik szerint egy pasinak gazdagnak kell lennie, szintén tudok ellenpéldákat, mert több magányos és gazdag férfiról hallottam.

És még sorolhatnám...

Na most, akkor ti jöttök lányok! Mi kell nektek egy férfiban?!

2011. jún. 14. 17:04
1 2 3 4 5 6
 1/54 tsz-tag ***** válasza:
92%
Tökre olyan a szöveged mintha a Mónikashow bevezetőbeszédje lenne :D
2011. jún. 14. 17:05
 2/54 anonim ***** válasza:
97%

Bocs én csávó vagyok,DE

képzeldel minden lánynak egy kicsit MÁS az izlése!

2011. jún. 14. 17:06
 3/54 anonim ***** válasza:
94%
Az kell, hogy valami megfogjon benne. Humor, gondolkodás, bármi. Erre nincs szabály, ezt nem lehet így megmondani. :D Persze az ami mindenképpen kell, az az ápoltság, valamiféle intelligencia, bár ezekre sincs mindenkinek szüksége. :D
2011. jún. 14. 17:07
 4/54 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha a gondolkodásmódja hasonló a két embernek akkor értik meg egymást igazán hosszútávon.
2011. jún. 14. 17:08
 5/54 anonim ***** válasza:

Mi számít egy pasiban? Én nem tudnám megmondani mi alapján választok, de nem a te felsorolásod alapján. Nálam ez úgy ment eddig, hogy ránéztem az illetőre és mintha bekattant volna nálam valami, hogy nekem ő kell és kész. Ez az érzékem még soha nem csapott be. Ha más alapján választottam abból soha nem lett komoly kapcsolat. Szóval én mint nő nem tudom megmondani talán az utánam következők.

21/L

2011. jún. 14. 17:11
 6/54 anonim ***** válasza:

Minden lánynak más az ízlése, de...

Nekem az a lényeg, hogy ne legyen mai fiatal. Tehát ne hallgassa ezt a silány zenét, ne legyen bunkó és ne legyen vagány. Nekem a külső nem annyira számít. Csak ne legyen nagyon izmos, mert az már taszító. Legyen humora és ami a legfontosabb, hogy imádjon engem. Én a jófiúkra bukom... Kedves, megértő, megbízható, 'ártatalan'...

De ez én vagyok.

2011. jún. 14. 17:12
 7/54 anonim ***** válasza:
FÉRFIASSÁG, ami a mai pasik többségéből hiányzik. megértés, tolerancia, humor ezek sem ártanak. ha mellette még sportos is, hát az már maga a menyország
2011. jún. 14. 17:13
 8/54 anonim ***** válasza:
Nemvagyok csaj, de ezek közül mindegyik igaz lehet, mert minden csajnak más az ízlése. Mint ahogy a pasiknak is. Nekem és neked például teljesen másféle csaj tetszene, más tulajdonságok számítanának. Nincs bevált recept, egy olyan pasi(legyen akár énekes, színész vagy focista) sincs aki minden csajnak bejönne.
 9/54 anonim ***** válasza:
*mennyország
 10/54 Joy Turner ***** válasza:

Igazad van első.

Kinek mi jön be. Nem lehet általánosítani. Fontos a külső is, belső is. Nekem momentán a férfias férfiak jönnek be. A rózsaszín strasszköves pólós metroszexuális "fiúkat" kifejezetten trének tartom. A személyisége legyen lehengerlő, humoros, legyen agya, lehessen vele mindenről beszélgetni. Hordozzon a tenyerén, de azért ne legyen papucs. Legyen szenvedélyes, figyeljen rám, tiszteljen. Legyen meg a saját élete, ne csimpaszkodjon rám. Ne legyen féltékeny minden jött-mentre, ne akarjon birtokolni. Legyen önálló, rendszerető, ápolt. Stb, stb, stb. :D

2011. jún. 14. 17:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!