Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, itt az igazság pillana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, itt az igazság pillanata, most valljatok színt, mi számít nektek egy pasiban?

Figyelt kérdés

Vannak nagyon sokan, akik szerint a külső számít, de ezt meg tudom cáfolni azzal, hogy látok szép lányokat kifejezetten bányarém pasikkal.

Vannak, akik szerint a belső számít, ezt is meg tudom cáfolni azzal, hogy sok lány szerint rendes vagyok, de "valamiért" mégse járnának velem...

Vannak, akik szerint egy pasinak sportosnak kell lennie, és akkor lesz nője, ezt is meg tudom cáfolni, mert van több olyan haverom is, akik sportosak, és mégse kellenek még egy bányarém csajnak sem.

Vannak, akik szerint egy pasinak gazdagnak kell lennie, szintén tudok ellenpéldákat, mert több magányos és gazdag férfiról hallottam.

És még sorolhatnám...

Na most, akkor ti jöttök lányok! Mi kell nektek egy férfiban?!

2011. jún. 14. 17:04
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:20

igazából annyit akartam röviden írni a nők a matériát nézik elsősorban.

Ha a hapsi alacsonyabb kicsivel nála az már gond...

hiába jó képű, kedves,

a nőiesség nem a másik magasságtól függ és ti olyan dolgot is néztek amiről nem tehet az illető. Míg a hapsik sokkal normálisabbak ilyen téren. A nők Nem nem adnak meg ilyen nagy intervallumot a hapsikra, hogy milyen lehet lehet vagy nem lehet...

De igazából ezt a dolgot úgy állítjátok be, hogy kész tragédia. És mindig erről beszélnek a csajok. Mert nem férfias stb..

de hát nálatok baj ha valaki alacsonyabb, és ez tény. És nem csoda a sok önbizalomhiányos ember. Mert nem mernek kezdeményezni olyan lányoknál akik magasabbak náluk, mert félnek hogy lenézik őket..

De ez csak egy példa volt.

2011. jún. 20. 21:30
 42/54 anonim ***** válasza:

igen, nem jönnék össze alacsonyabb pasival, de pl. ha egy pasinak a természetes szőkék jönnek be, akkor annak meg én nem tetszenék, és arról nem tehetek, hogy alapból barna a hajam :D

külsőre nincs sok elvárásom, csak annyi, hogy legyen magasabb és ne legyen nagyon elhízva. (+ nekem tetsszen, direkt nem azt írom, hogy legyen jóképű, mert tetszett már nekem mások szerint csúnya fiú is)

nyilván annak se fogok bejönni, aki pl. paris hilton alakú lányt szeretne mert széles a csípőm, körte alakom van, ha beledöglök se leszek olyan :D

nem tudom, miért kell ezen kiborulni... azért a pasiknak se mindegy, hogy egy csaj hogy néz ki... csak próbáljátok úgy beállítani.

és szerintem fontos, hogy egy pasi mellett nőnek érezd magad... hiába írtad, alapból is annak szoktam érezni magam, de pl. egy 150 cm-s pasi mellett úgy érezném magam mint valami benga állat.

2011. jún. 20. 21:44
 43/54 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:44

A saját vélemény leírása nálad kiborulást jelent minden esetben?

Persze elvárásaink lehetnek, kérdés hogy az elvárásaink módjában van.

Nem baj, ha valakinek vannak elvárásai, nekem is. Ám a lányokkal ellentétben nekem annyi a kikötötségem: fogjom meg valamivel az a lány, a többi meg jön magától...

Nem fogok azon rágódni, hogy alacsonyabb legyen vagy magasabb. Mert ezek lényegtelen dolgok. Még annyi, hogy ne legyen kövér. Mert nem találom vonzónak, ám ezért nem nézek le senkit.

A lényege, hogy megfogjon a lány engem olyan dologgal, ami ellenálhatatlanná teszi őt.

Persze a mai világunk sokak ideáálját átformálta, megrontotta.

2011. jún. 20. 21:52
 44/54 anonim ***** válasza:

akkor tegyük fel, hogy megfog téged egy lány. de így néz ki

[link]

de tényleg jófej meg minden. és mondjuk nem ilyen kövér, kicsit vékonyabb.

te összejönnél vele?

2011. jún. 20. 21:54
 45/54 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:44

Jah és itt nem az a gond, hogy valaki 20 cm vel alacsonyabb nálad, mert érthető, ha túl alacsony az nyilvánvalóan senkinek sem jó.

Ám a lányok teljesen kibuknak azon ha valaki 3-6 cm-vel alacsonyabb.

Szóval ilyen kis apróságok...

Vagyis: lényegtelen apróságokon múlik a dolog nálatok.

2011. jún. 20. 21:55
 46/54 anonim ***** válasza:

lényegtelen apróság ami nekünk sokat számít...

pl. a barátom megmondta, hogy ha szőke hajam lenne nem tetszenék neki. ez is lényegtelen apróság, de egy 8 hónapos kapcsolat múlik rajta.

és most lehetne írni hogy felszínes kapcsolat stb, de nem az. ha neki nem tetszik akkor hiába szeret, nem izgulna rám, nem tetszenék neki, és az sokat szmít

2011. jún. 20. 21:58
 47/54 anonim ***** válasza:

Gyerekek tisztázzuk, akkor most a külső a fontosabb vagy a belső?

Mert ha azért nem izgulna rád mert szőkévé festeted a hajad, akkor nem miattad szeret hanem mert pl barna a hajad?

2011. jún. 20. 23:00
 48/54 anonim ***** válasza:
Mármint úgy értettem válaszunk, csúnya lány de a belseje megfog, vicces, aranyos, kedves veled, netán szerelmes, vagy szép arca, karcsú teste pont az ideálod, de vele csak úgy elvagytok, néha nincs is téma, de tetszetek egymásnak?
2011. jún. 20. 23:02
 49/54 anonim ***** válasza:

egyik sem jobb. nyilván a világ nem fekete-fehér.

és nem csak az tetszik neki hogy vörös a hajam, de szerintem jogos, hogy nem vett volna fel anno 1 éve msnre ha mondjuk szőke lettem volna mert ő akkor tipikus szőkének néz.

a belső tulajdonságok fontosabbak, de a külső is fontos. nyilván az a jó, ha külsőre és belsőre is tetszik valaki.

mondjuk lehet az a baj, hogy én nem találkoztam még olyannal akit a külseje ellenére szeretnék. (pl. amit írtál, hogy csúnya de nagyon jól elvagytok) de volt már állítólag csúnya barátom, de nekem tetszett. szóval más mondhatja rám, hogy csúnya fiúval is összejövök akár.

2011. jún. 20. 23:10
 50/54 anonim ***** válasza:

Lehessen vitatkozni vele!!

ergó legyen olyan intelligens hogy tud érdemben válaszolni az érveimre

2011. jún. 20. 23:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!