Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, itt az igazság pillana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, itt az igazság pillanata, most valljatok színt, mi számít nektek egy pasiban?

Figyelt kérdés

Vannak nagyon sokan, akik szerint a külső számít, de ezt meg tudom cáfolni azzal, hogy látok szép lányokat kifejezetten bányarém pasikkal.

Vannak, akik szerint a belső számít, ezt is meg tudom cáfolni azzal, hogy sok lány szerint rendes vagyok, de "valamiért" mégse járnának velem...

Vannak, akik szerint egy pasinak sportosnak kell lennie, és akkor lesz nője, ezt is meg tudom cáfolni, mert van több olyan haverom is, akik sportosak, és mégse kellenek még egy bányarém csajnak sem.

Vannak, akik szerint egy pasinak gazdagnak kell lennie, szintén tudok ellenpéldákat, mert több magányos és gazdag férfiról hallottam.

És még sorolhatnám...

Na most, akkor ti jöttök lányok! Mi kell nektek egy férfiban?!

2011. jún. 14. 17:04
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

18:42

Hidd el énsem nézek ki jól mégis össze tudnak jönni a dolgok...

2011. jún. 14. 19:52
 22/54 anonim ***** válasza:
Ennyire ronda ember kevés van, mint én. És annak a kevésnek sincs bnője.
2011. jún. 14. 19:59
 23/54 anonim ***** válasza:
Te nem ronda vagy hanem hü.lye h állandóan ezen keseregsz. Még ha igaz is akkoris tudod mással pótolni ezen hiányosságodat.
2011. jún. 14. 20:03
 24/54 anonim ***** válasza:
Max pénzzel, de azzal se állok túl jól. Más pedig nem érdekli a lányokat, csak a külső meg a pénz, bármit is mondanak.
2011. jún. 14. 20:35
 25/54 anonim ***** válasza:
Erre is könnyű rácáfolni mert tényleg nemnézek ki jól, pénzem sosem volt, haveri körben sincs senkinek, köztük is vannak sokan akik nem néznek ki jól mégis van nőjük. Szóval fejezd be a hisztizést azt szedj össze valami luvnyát és könnyíts magadon pár patronnal, mert belebolondulsz ha így folytatod.
2011. jún. 14. 20:56
 26/54 anonim ***** válasza:
Amióta érdekelnek a lányok, ezzel próbálkoztam, eredmény nulla. Mondom, annyira csúnyák akkor nem lehettek, mint én. Mostanra már fel is adtam a próbálkozást, legalább nem csalódok annyit.
2011. jún. 14. 21:00
 27/54 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy és hány lánynál próbálkoztál kb?
2011. jún. 14. 21:01
 28/54 anonim ***** válasza:
25 vagyok, és saccra sztem olyan 30-40-50 lánynál próbálkoztam. Már ha nem számítjuk azokat, akikkel még szemezésig se jutottam, mert ahogy észrevettek, direkt vigyáztak h ne nézzenek felém többet.
2011. jún. 14. 21:03
 29/54 anonim ***** válasza:
Akkorsem tudom elhinni, hogy valaki annyira csúnya legyen, hogy legalább pár nőnek ne jöjjön be. Vannak annyira ízlésficamos muffok, akiket mindig csak az "érdekes" kinézetű pasik vonzanak. Lehet nemjó csajoknál próbálkoztál eddig. Még mindig azt mondom, hogy ne add fel.
2011. jún. 14. 21:13
 30/54 anonim ***** válasza:

Mindenféle csajoknál próbálkoztam eddig, talán a plázacicákat kivéve, de azoknál még kevésbé lenne esélyem, meg egyébként se kellenének. Próbálkoztam csúnya lányoknál is, de ennyire csúnya fiú nekik se kell.

Annyira ízlésficamos lány nincs, akinek én tetszenék. Minden ismerősöm szerint ronda vagyok.

2011. jún. 14. 21:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!