Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, itt az igazság pillanata, most valljatok színt, mi számít nektek egy pasiban?
Vannak nagyon sokan, akik szerint a külső számít, de ezt meg tudom cáfolni azzal, hogy látok szép lányokat kifejezetten bányarém pasikkal.
Vannak, akik szerint a belső számít, ezt is meg tudom cáfolni azzal, hogy sok lány szerint rendes vagyok, de "valamiért" mégse járnának velem...
Vannak, akik szerint egy pasinak sportosnak kell lennie, és akkor lesz nője, ezt is meg tudom cáfolni, mert van több olyan haverom is, akik sportosak, és mégse kellenek még egy bányarém csajnak sem.
Vannak, akik szerint egy pasinak gazdagnak kell lennie, szintén tudok ellenpéldákat, mert több magányos és gazdag férfiról hallottam.
És még sorolhatnám...
Na most, akkor ti jöttök lányok! Mi kell nektek egy férfiban?!
18:42
Hidd el énsem nézek ki jól mégis össze tudnak jönni a dolgok...
Mindenféle csajoknál próbálkoztam eddig, talán a plázacicákat kivéve, de azoknál még kevésbé lenne esélyem, meg egyébként se kellenének. Próbálkoztam csúnya lányoknál is, de ennyire csúnya fiú nekik se kell.
Annyira ízlésficamos lány nincs, akinek én tetszenék. Minden ismerősöm szerint ronda vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!