Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, itt az igazság pillanata, most valljatok színt, mi számít nektek egy pasiban?
Vannak nagyon sokan, akik szerint a külső számít, de ezt meg tudom cáfolni azzal, hogy látok szép lányokat kifejezetten bányarém pasikkal.
Vannak, akik szerint a belső számít, ezt is meg tudom cáfolni azzal, hogy sok lány szerint rendes vagyok, de "valamiért" mégse járnának velem...
Vannak, akik szerint egy pasinak sportosnak kell lennie, és akkor lesz nője, ezt is meg tudom cáfolni, mert van több olyan haverom is, akik sportosak, és mégse kellenek még egy bányarém csajnak sem.
Vannak, akik szerint egy pasinak gazdagnak kell lennie, szintén tudok ellenpéldákat, mert több magányos és gazdag férfiról hallottam.
És még sorolhatnám...
Na most, akkor ti jöttök lányok! Mi kell nektek egy férfiban?!
1. Az hogy neked valaki bányarém, lehet hogy másnak nem az. Tudod mindenkinek más tetszik zenében, filmben is. És mindenkinek más dolgok a szépek az életben.
2. Attól hogy rendes vagy és nem járnak veled, az nem jelenti azt hogy nem a belső számít. Vagy ez a lekoptató duma, hogy mondjanak valami szépet azért, de igazából kedves sem vagy.
3. Az hogy valaki sportos mit sem ér, ha közben nincs meg a belső összhang is a külső képpel. És a külső sem csak az izmokból áll.
4. A magányos gazdag férfiak sokszor maguknak választják azt az életmódot. Semmit nem magyaráz.
Szóval az összes felvetésed félremagyarázás.
Mennyi megkeseredett nethuszár akik nemtudnak összeszedni egy csajt sem:D
(utolsó néhány kommentelő)
Híres 67%-os, képet, képet! Vagy maradj szépen kussban :P
Osztom az "amennyi lány, annyi féle" és a "félreértelmezett pontok" tartalmú válaszokat.
(kicsit kifejtve: oké, hogy a belső számít, de ez nem annyiból áll, hogy legyen rendes meg vicces. a komplett személyiség a lényeg nem pár kiemelt pont.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!