Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a francért nem lehet szeretni? Másoknak miért jön össze? Nekem miért nem? (20/l)

Figyelt kérdés

Megőrülök már attól, hogy mindenki másnak összejön az, hogy a szerelmükkel legyenek, csak nekem nem. Én miért nem érdemlem meg? Mivel vagyok kevesebb, mint ők? Miért nem jut nekem egy rendes kapcsolat?

Volt már valaki ilyen helyzetben? Hogyan jöttek helyre a dolgok?

Vonuljak be apácának?

Eddig se kellettem senkinek akkor ez mitől változna.

2011. jún. 10. 22:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
00:49, Köszönöm a válaszodat! Még annyit kérdeznék, hogy hogyan "rágjam a szájába", hogy adjon/kérjen valami elérhetőséget és találkozzunk? Megkérdezem, hogy merre szokott eljárni vagy még hogy lehet?
2011. jún. 11. 02:37
 42/61 anonim ***** válasza:

az összes eddig itt majdnem megőrülő fiatalabb mint én voltam, amikor először szóbaállt velem valaki....

úgyhogy nincs nyafi, ok!?

2011. jún. 11. 09:57
 43/61 anonim ***** válasza:

Nem bztos, hogy a szájába kell rágnod, érdeklődj, hogy, ha szórakozni támad kedve, akkor milyen helyeket látogat, ez felhozódhat zenei ízléssel kapcsolatban is és ha éppen Neked is tetszik az adott hely v. zenei irányzat és ennek hangot is adsz és nem utolsó sorban szimpatikus vagy neki, akkor minden bizonnyal el fog hívni vhová. Meg is van a következő randi! Hajrá!

Ui.: am .nem a 00:49 -es vagyok, hanem egy későbbi, de gondoltam válaszolok, hátha tudok segíteni..

2011. jún. 11. 10:33
 44/61 anonim ***** válasza:
ilyen helyzetben vagyok 22f majd csak alakulnak a dolgok.
2011. jún. 11. 10:34
 45/61 anonim ***** válasza:
Milyen idős vagy kérdező ?
2011. jún. 11. 11:35
 46/61 A kérdező kommentje:
20, de ott van a kérdésben is. Innentől a szerencsére bízom a dolgot, és a privát üzenetekre...
2011. jún. 11. 12:48
 47/61 anonim ***** válasza:

ne fussá már pasi után, fusson ő utánad!

rémes, ha a lány hívogatja a pasit. várd ki, hogy ő hívjon, ha nem hív hetekig, akkor tojd le, nem kellesz neki!

keress olyan pasit, aki szintén nem kell senkinek, mert különben te is csak egy leszel a falu bikájának, ha nem így teszel.

2011. jún. 11. 19:35
 48/61 A kérdező kommentje:
Ha senkinek nem kell akkor elvileg nekem se, vagyis remélem nem senkinek számítok....
2011. jún. 11. 20:03
 49/61 anonim ***** válasza:

Én is voltam. Szerettem egy lányt, aki le se sz*rt.

Most úgy vagyok, nem is kell, hogy szeressenek, sokkal jobb nekem egyedül, nem kell más miatt aggódnom mindíg, vagy rohangálnom valaki után, megfelelni neki.

Persze ismerkedek, de nem akarom hogy más is legyen.

2011. jún. 11. 21:29
 50/61 A kérdező kommentje:
Fene esne az ilyen csajokba, hogy elrontják a férfiakat!... :/
2011. jún. 12. 02:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!