Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a francért nem lehet szeretni? Másoknak miért jön össze? Nekem miért nem? (20/l)

Figyelt kérdés

Megőrülök már attól, hogy mindenki másnak összejön az, hogy a szerelmükkel legyenek, csak nekem nem. Én miért nem érdemlem meg? Mivel vagyok kevesebb, mint ők? Miért nem jut nekem egy rendes kapcsolat?

Volt már valaki ilyen helyzetben? Hogyan jöttek helyre a dolgok?

Vonuljak be apácának?

Eddig se kellettem senkinek akkor ez mitől változna.

2011. jún. 10. 22:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
23:30: mért, meg kell próbálni ha van rá alkalom, hátha... :) Nem? Ki tudja mi lehetne a vége...
2011. jún. 10. 23:35
 32/61 tetro ***** válasza:
úristen, itt mindenki ettől szenved. :DDD könyörgöm menjetek ki a lakásból. péntek este van :D szépen sétáljatok le a Gödörhöz. aki ott egy péntek este nem tud megismerkedni négy-öt másneművel, az tényleg jöjjön vissza ide sírdogálni, de addig nincs nyavalygás :D
2011. jún. 10. 23:36
 33/61 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem mindig télen volt csak, "mindig...." ha volt... akkor meg nemsokmindent lehet csinálni... nyáron még nem volt, pedig lehetne menni Balcsira biciklizni sétálni stb sok a programlehetőség....
2011. jún. 10. 23:37
 34/61 anonim ***** válasza:
Ha elfogadod magad, és egyedül is tudsz boldog lenni, akkor fog Rád találni! Ne tedd egy másik embertől függővé a boldogságod, mert így nem lesz jó a kisugárzásod, és ezt mások is megérzik...
2011. jún. 10. 23:46
 35/61 A kérdező kommentje:

Írtam privit.

Majd ha nem számítasz rá.., majd ha egyedül is boldog leszel.., majd ha piros hó esik... Ezek csak üres szavak. Mi a garancia?

2011. jún. 11. 00:12
 36/61 tetro ***** válasza:
nincs garancia. semmire sincs. egy dolog viszont biztos, amíg ilyen követelőző, türelmetlen, megkeseredett kis hárpia vagy, hát addig nem lesz könnyű dolgod :D
2011. jún. 11. 00:18
 37/61 A kérdező kommentje:
Akkor ez van. Lassan már elfogadom, hogy a szerelem és a kapcsolat nekem nem való. Sajnos még reménykedek.
2011. jún. 11. 00:21
 38/61 anonim ***** válasza:
Írtam válasz mailben. :)
2011. jún. 11. 00:23
 39/61 anonim válasza:

Tudod melyik lányt veszik észre egy társaságban?

3 dolog: magabiztosság

"jól érzem magam a bőrömben" kisugárzás

legyen személyiséged

Amit tegyél: átgondolod, hogy mi az amit csinálsz és köthető hozzá valamilyen csoport: iskola, munka, baráti társaság, hobbi, vallás, bármi ami vegyes (tehát férfiak és nők is vannak benne)csoportot eredményez. Elmész és beszélgetsz, barátkozol, hülyülsz, stb. fontos: add önmagad, és ha meglátsz egy helyes srácot, nem nyomulsz rá, nem ugrassz a nyakába, a jelenlétében nem viselkedsz vihogó tinilányként, hanem beszélgetsz vele, úgy mint az összes többivel, és miután megismerted nagyjából mindet, főleg a fiúkat, és ők is megismertek téged, lassan elkezdessz orientálódni egy bizonyos fiatalember felé. Az eredmény: vagy lesz egy jó haverod, vagy ha jók a jeleid és neki jó a vevőkéje rájuk akkor lesz egy pasid.

Ja, és mindig a fiú hívja el lány randira, még akkor is ha előtte a szájába kell rágnod, hogy hívjon el.

19/F

2011. jún. 11. 00:49
 40/61 anonim ***** válasza:

Tök jó társkereső oldallá lett avanzsálva a gyik.hu

A csalódott emberek nemek közötti megoszlása kb. egyező mire vártok? Hajrá, drukollok Nektek lányok és fiúk!!!

Am. kedves kérdező, mindig úgy megijedek, amikor, ilyen elkeseredett szinte utolsó segélykiáltásnak tűnő problémával kell szembe találnom magam, mint a Te esetedben is. Csak egyet mondhatok: bármi is történjék soha ne add fel! Én sem teszem! üdv

22/F

2011. jún. 11. 01:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!